Революція в світі фітнесу

Багато хто з нас займається спортом для підтримки гарної фігури і відмінного здоров’я, і ​​майже всі хочуть домогтися бажаних параметрів, приклавши мінімум зусиль. Нажаль, чарівну таблетку ще не винайшли, але винайшли новий вид фітнесу, що дозволяє домогтися максимального ефекту за мінімальний проміжок часу. Звичайно ж це мої улюблені Kangoo Jumps! Тренування у взутті <strong>Kangoo Jumps</strong> дозволяють спалювати за годину тренування близько 1000 (!) Ккал.

І зараз я хочу написати чому, застосовуючи Kangoo Ви витрачаєте набагато більше енергії і калорій, порівняно зі звичайним спортивним взуттям. Секрет полягає в лімфатичній системі. Лімфатична рідина, що циркулює між нашими клітинами, сприяє позбавленню від відходів і токсинів з нашого організму, зберігаючи його здоровим.

Більшість з нас не знають, що наші тіла містять в чотири рази більше лімфатичної рідини, ніж крові. Однак наша лімфатична система, яка також є нашою імунною системою, не має двигуна, як серце, щоб регулювати циркуляцію. Якщо ми не достатньо рухаємося, надлишкові рівні токсину фактично захаращують нашу лімфатичну систему. У деяких місцях лімфатична рідина кристалізується в целюліт, і багато хто з нас знає, як важко буває його усунути. Лімфатична система також контролює наш метаболізм. Коли ми регулярно використовуємо Kangoo Jumps, наш метаболічний стан стає все більш ефективним, що призводить до помітних покращень в нашому тонусі м’язів і в управлінні вагою. Після того, як ми знову відновили наш метаболізм, ми спалюємо більше калорій на більш високому рівні тим самим контролюючи свою вагу без дієт.

Все це стає можливим з використанням Kangoo. Так що приєднуйтесь до любителів Kangoo Jumps! Просто спробуйте! Ви вже на першому тренуванні помітите разючий ефект і відміну від звичайних тренувань! Приходьте на тренування кожен понеділок, середу та п’ятницю о 20:00 в спортклуб МегаДжім Харківське шосе, 19. Можливі тренування за індивідуальним графіком та на вулиці. Бронювання черевик за тел.: 067 473 9070 Більше тут