12 прихованих переваг самотності

Часом статус «не в стосунках» вважається небажаним, але ми знаємо, що є багато одинаків, які люблять життя і насолоджуються ним. І для цього, до речі, є низка причин!

Ви можете їсти все, що ви хочете, тоді, коли ви хочете. Немає необхідності брати до уваги нелюбов вашого партнера до морепродуктів кожен раз, коли ви готуєте обід.

Ви ніколи не повинні йти на компроміс щодо того, що дивитися по телевізору. Якщо ви хочете дивитися соковиту романтичну комедію або блокбастер, ви робитимете це!

Вам не доведеться страждати від хропіння партнера і від того, що він перетягує на себе ковдру. Крім того, ви можете спати на тій стороні ліжка, на якій вам хочеться.

Ваш будинок може бути очищеним відповідно до ваших найвищих стандартів (ну або найнижчих з них), без необхідності вислуховувати чиїсь ниття чи заперечення.

Ви – єдиний господар свого часу. Це означає, що у вас є свобода робити все, що ви хочете, незалежно від того, наскільки тривіальним це може здаватися іншим.

Тепер у вас є більше часу і енергії, які ви можете вкладати в відносини з друзями та сім’єю.

Замість того, щоб залишитися вдома дивития телевізор з вашим партнером, ви більш мотивовані, щоб шукати нові враження та пригоди.

Ви можете замовити святкування, столик в ресторані або що-небудь інше без необхідності звертати увагу на чиюсь думку. Великі, малі та середні рішення є вашими, і тільки вашими.

Ви не прив’язані до когось фінансово, а значить, можете витрачати свої гроші так, як вам заманеться.

Вам не доведеться мати справу з друзями та родичами вашого партнера, і навіть зникає необхідність натягнуто посміхатися декому з них.

Ви можете бути «егоїстичною» і зосередитися виключно на собі, щоб створити життя (і любов), які хочеться саме вам.

Найголовніше, ви дізнаєтеся, що є різниця між самотністю і тим, щоб бути одному. Ви починаєте по-справжньому насолоджуватися і цінувати свою власну компанію, чого ви ніколи не робили раніше.