Активний вікенд: 30 червня – 2 серпня

Активний вікенд цього тижня варто розпочати вже буквально сьогодні увечері. Хто працює – не переживайте: сьогоднішня подія не потребуватиме попередньої підготовки чи спортивного одягу. Пропонуємо завершити день переглядом чудового кіно, відвідавши сьогодні, 30 липня, о 20:00 «Дні надихаючого кіно про спорт». До вашої уваги будуть представлені кращі мотиваційні короткометражки від зарубіжних та українських режисерів – 10 історій реальних людей, які проявили силу характеру, цілеспрямованість і досягли успіху. Ви побачите неймовірну силу і красу різних видів спорту: боксу, бігу, плавання, роликів, альпінізму, серфінгу, велосипеда, бадмінтону. Квитки на перегляд можна придбати безпосередньо в касах кінотеатру Кінопанорама (вул. Шота Руставелі,19) перед початком сеансу. Вартість – 60 грн.

Зарядившись емоційно можна зайнятися й реальними справами та вправами. Цікавими обіцяють бути вихідні для любителів велосипедного спорту, причому таких очікують події досить різнопланові.

Так, у суботу 1 серпня, у Києві пройде Відкритий турнір з велосипедного спорту на шосе у гонці-критеріум – KYIV ROAD CRITERIUM. У змаганнях можуть взяти участь у кількох змагальних категоріях спортсмени та аматори від 1999 року народження. Старт і залік кожної категорії — особистий, місце учасника на старті визначається жеребкуванням. Для участі у змаганнях необхідні: шосейний велосипед для групової гонки зі справними гальмами на кожне колесо та велосипедний шолом. Реєстрація за адресою: вул. Оноре де Бальзака, 57 з 10 год. ранку. Стартовий внесок для чоловіків – 150 грн., для жінок участь у Критеріумі  – безкоштовна! Заїзди розпочнуться о 12 годині. До речі, їм передуватимуть безкоштовна лотерея для всіх присутніх та патріотичний флеш-моб.

2 серпня у Харкові проходитиме V етап Аматорського Кубка України 2015. Ці змагання відносяться вже до категорії крос-кантрі. Гонка проводиться на харківській лижній базі «ТЕМП», довжина кола траси – 5 км з перепадом висот до 75 м. Для початківців (до участі допускаються учасники не молодші 18 років) передбачена спрощена траса. Для всіх учасників змагань бов’язкова наявність велошоломів. Початок реєстрації о 9:00 (стартовий внесок – 150 грн.), а перші старти пройдуть об 11:00.

У неділю 2 серпня буде чим зайнятися і любителям поплавати та побігати.  Їх запрошуємо у Кременчук Полтавської області на «Кремінь-акватлон» 2015. Бажаючим потрібно буде пробігти 5 км місцевим парком «Комсомольський» та проплисти 1 км озером «Силікатним». Цікаво, що у змаганнях можуть брати участь і команди: коли хтось один з її учасників проходить бігову частину акватлону, а інший – плавальну. Отож, якщо немає бажання «мочити ноги» чи навпаки – крім плавання ще й бігти, але є надійна компанія друзів – беріть необхідний спортивний інвентар і приїжджайте до Кременчука! Благодійний стартовий внесок суто символічний – 20 грн., від нього звільняються діти до 16 років та… ветерани повітряно-десантних  військ. Реєстрація з 8-ої години ранку, а старт о 9.00 з пляжу озера «Силікатне».

І, нарешті, для всіх любителів активного способу життя 2 серпня о 9:30 у столичному Парку Дружби народів розпочнеться безкоштовний Фітнес – марафон # яцеzможу! Це унікальна можливість спробувати нові види спорту, побувати на майстер-класах відомих тренерів, взяти участь у командних іграх і зрештою – весело, цікаво і корисно провести час. Команда організаторів активно пропагує здоровий активний спосіб життя, а тому пропонує учасникам приєднатися до фітнес-марафону, щоб набути корисні звички! Вас чекають майстер-класи з Zumba, боксу, TRX, Fly Yoga, кругові тренування і тренування на витривалість від стронгменів, показовий бій з тінню від чемпіона світу з боксу Юрія Нужненка і багато іншого! Розпочнеться ж фітнес-марафон з відомої в усьому світі фанової розминки FunUp, що допоможе підготуватися до решти активностей дня!

Майстер-класи з Zumba, що поєднує в собі техніки силових тренувань і танцювальні комбінації, будуть окремо проведені як для дорослих, так і для дітей. А щоб кожен бажаючий зміг відчути себе стронгменом, команда тренерів-стронгменів склала для фітнес-марафону спеціальну полегшену програму вправ і ваг… Якщо у вас уже розбігаються очі, і ви не знаєте, як і з чого розпочати, якщо ви в пошуку того фізичного навантаження, яке допоможе полюбити тренувальний режим і разом з тим хочете отримувати емоційний заряд від занять, якщо ви мрієте вдосконалити своє тіло і навчитися піклуватися про нього – рекомендуємо відвідати о 13:30 в рамках фітнес-марафону #яцезможу лекцію ліцензованого фітнес інструктора Ксенії Кравченко «Перезавантаження: як мотивувати себе на здоровий спосіб життя». Організатори запевняють: 60 хвилин і вас аргументовано надихнуть на разючі зміни!

Активних і позитивних вам вихідних!