День Святого Валентина: час оригінальних ідей

День Святого Валентина не випадково припадає на лютий, коли так хочеться тепла та затишку. Хтось скаже, що це свято продавців листівок, а для когось це шанс зізнатися у коханні. Зрозуміло одне, сьогодні як ніколи актуально проявити турботу та любов до своєї половинки. І тут у нагоді стане оригінальність.

Щоби побачити сяючу усмішку коханої людини, не обов’язково тратити мільйони. Щирість і креативність – ваші основні козирі в боротьбі за романтичний настрій та гармонійні стосунки.

Проведіть цей вечір удвох. Це може бути звичайнісінький похід у кіно/каток/аквапарк/ресторан, прогулянка чи власноруч приготована романтична вечеря. Не вмієте готувати, не проблема! Романтичну атмосферу не зіпсує навіть їжа замовлена у найближчому ресторані.

Якщо ви не встигли/забули купити подарунок, у вас ще є час приготувати невеличкий сюрприз. Згадайте, що вона любить, подумайте, що подобається йому. Даруйте! Обіймайте! Цілуйте! В День Святого Валентина будь-який жест, вчинок чи навіть комплімент набуває особливого значення!