Голівудські секрети краси

«В двадцять років жінка має обличчя, яке їй дала природа, в тридцять – те, яке вона зробила сама, в сорок – те, яке вона заслужила», – це слова відомої Коко Шанель.

У кожної жінки своя краса, немає некрасивих є просто не доглянуті, або ті жінки, що просто не знають що вони красуні. Так, і таке буває. Не потрібно забувати, що загадка жінки в тому, що з роками вона стає тільки кращою. Мила і чарівна дівчина перетворюється на привабливу і прекрасну жінку.

Є багато прикладів, найпростіший  – голлівудські зірки, найлегше простежити їх трансформацію. Фотографи  – своєрідні біографи селебріті. Пластичні операції, уколи ботоксу, тренажери та дієтологи  – ось, що робить зірку  зіркою – скажете ви. Можливо, деякі з них і вдавались до пластики і новомодних косметичних процедур.  Мова піде про красунь, які удосконалюють себе самі за допомогою спорту, харчування та правильного догляду за шкірою. Їхні секрети і поради прості і легкі у використанні, кожна жінка знайде час, щоб перевірити на собі.

Прошу, суворо не судіть «Живи активно» підібрали добірку різновікових знаменитостей: актриси, моделі, співачки. Відкриваємо завісу, як виглядати на мільйон в будь – якому віці при мінімальних затратах.

Тейлор Свіфт – американська кантрі-поп співачка, 26 років.

Тейлор завжди чудово виглядає: чи це вихід на червону доріжку, чи прогулянка парком з бойфрендом.  Дівчина погоджується з тим, що крім зволоження найважливішим етапом догляду за шкірою є її очищення. Співачка зізнається, що вона не завжди ставиться до цього з усією відповідальністю і буквально вмовляє себе змити макіяж, особливо якщо він був зроблений відомим візажистом. Крем, яким вона користується  для догляду за шкірою – нічний. Тейлор наносить його перед сном, і вранці, перш ніж зробити макіяж. Текстура таких засобів, більш насичена, ніж у денних – це і є секрет свіжості шкіри дівчини.

 

Даутцен Круз – голландська супермодель, обличчя Лореаль Париж та Янгол Вікторія Сікрет, 31 рік, мама двох дітей.

Даутцен зізнається, що не прихильниця макіяжу, для того, щоб прекрасно виглядати їй потрібно лиш, блиск для губ та щіпці для завивки вій. «Я не з тих жінок, хто бере з собою в подорож валізу косметики. У мене в косметичці – засіб для вмивання і зволожуючий крем, також не забуваю про сонцезахисні засоби, навіть коли перебуваю в місті. На пляжі одягаю капелюх, від цього моє обличчя помітно блідіше, ніж тіло, але це легко коригується макіяжем»  – відверто розповідає білявка.

Жизель Бундхен – одна з найвідоміших моделей сучасності, рекламні компанії у яких вона взяла участь не перерахувати, 35 років, мама двох дітей.

Відома бразилійка прихильниця здорового харчування. «Намагаюся їсти свіжі овочі без термічної обробки. І люблю м’ясо – я справжня бразилійка!». Головний must eat – кайенский перець чилі, прискорює метаболізм і покращує настрій, додавайте його до страв і станете стрункіше – запевняє Жизель.

Про волосся моделі ходять легенди. Для волосся дівчина використовує кокосове масло: наносить на корені і кінчики, масажує протягом хвилини, залишає на годину, потім змиває шампунем. Якщо немає кокосового масла, то все те ж саме проробляє з оливковим. Розкішне волосся моделі – підтвердження ефективності масло – терапії.

Гвінет Пелтроу – актриса, блогер, автор книг про здорове харчування; 43 роки, мама двох дітей.

Гвінет фанатка дієт і збалансованого харчування, не раз піддавалась критиці за те, що навіть власних дітей змушує харчуватися тільки овочами та фруктами. Можна тисячу раз критикувати цю жінку, але варто глянути на її фото і забуваєш про все: виглядає прекрасно. Здорова шкіра, яка сяє з середини, підтягнута фігура і блискуче волосся. Як їй це вдається? Гвінет щедра на поради і нічого не приховує від свої шанувальників:

Правило номер один, як ви вже зрозуміли – це правильне харчування: відмова від жирної їжі та газованих напоїв, також від всіх продуктів, які любите – хліб, паста, червоне вино, французькі сири.

Правило номер два: спорт, спорт, спорт. Гвінет неухильно виконує поради особистого тренера Трейсі Андерсон, яка рекомендує займатися спортом щодня по 2-3 години! Причому, це можуть бути, як силові навантаження, так і йога з танцями.

Правило номер три: органічна косметика. Актриса користується професійним макіяжем тільки коли з’являється на світській вечірці. В повсякденному житті не фарбує обличчя, а косметика за доглядом шкіри – органічна.

Дженніфер Еністон – актриса, королева комедій та гуру йоги, 47 років.

Кожен публічний вихід актриси – «бомба»! Виглядати в 47 років краще ніж в 20 – треба вміти. Спорт, йога, 2-3 літри води на день, кохання і улюблена робота – головні складові гарного вигляду красуні.

«Ви повинні розуміти, що здорова їжа – це не просто запорука тонкої талії. Те, що отримує ваш шлунок на обід, потім відбивається на вашій шкіри. Стрес – головний ворог жінки, тому що під час депресії ми творимо щось неймовірне: їмо тістечка. Вгадайте, що потім відбувається з нашою талією і шкірою? Коли я одного разу поставила собі за мету схуднути,  почала їсти  14 маленьких порцій в день. Настільки маленьких, що я називала їх жартома «baby-порції»» – розказує Дженніфер журналістам.

Моніка Белуччі –  актриса, «італійська мадонна»; 51 рік, мама двох дітей.

Про Моніку Белуччі знають навіть ті, хто не дивився жодного фільму з її участю – пронизлива італійська краса цієї жінки не залишає байдужим нікого. Про таких жінок кажуть: «Час над нею не владний»  – це правда, з кожним роком ця жінка стає ще прекраснішою. Моніка є обличчям косметичних брендів, улюбленицею дизайнерів і музою італійського дуету Доменіко Дольче і Стефано Габбано.

Переймаємо досвіт догляду за собою від італійської діви.

Волосся. Белуччі вважає, що мити голову потрібно не більше двох разів в тиждень, в іншому випадку можна пересушити волосся. В одному інтерв’ю вона зізнавалася, що розбавляє свій шампунь мінеральною водою для зниження концентрації штучних речовин в ньому. Кращою маскою для актриси є звичайнісінька оливкова олія, що додає волоссю життєву силу, блиск і шовковистість. В звичайному житті вона дозволяє волоссю висихати природним чином.

Догляд за шкірою: «Я дбаю про свою шкіру, її сяйво – запорука відмінного макіяжу. Я дуже відповідально підходжу до очищення і зволоження. Також я намагаюся пити багато води, щоб не тільки моя шкіра, але і мої очі були яскравими і сяючими».

Дієти: «Я італійка і просто обожнюю їжу. Я всеїдна, але італійську кухню люблю найбільше. Коли я готуюся до ролі, для якої мені потрібно схуднути, я роблю наступне: їм м’ясо, рибу, овочі маленькими порціями, але часто, тому втрачаю вагу правильно. Однак іноді мені дають ролі, для яких потрібно набрати вагу, і, чесно вам зізнаюся, останнє радує мене куди більше!».

Як бачимо, кожна з вищезгаданих селебреті, звичайна жінка та мама. Вони намагаються встигнути все: займатися улюбленою справою та приділяти увагу коханим людям. На догляд за собою теж не зажди є час, але прості правила догляду допомагають виглядати прекрасно.

Приділяйте всього 20-30 хвилин собі коханий і виглядатимете не гірше голлівудських красунь. І хочеться завершити словами жінки, яка створювала красу і продовжує надихати на модні експерименти. Так, ви правильно зрозуміли – це мадемуазель Шанель: «Догляд за собою повинен починатися з серця, інакше ніяка косметика не допоможе». 

Підготувала Інна Ляшенко