Фестиваль здоров’я «Живи Активно!» в Одесі!

 22 червня на території парку Т.Г. Шевченка відбудеться фестиваль здоров’я! Запрошуємо жителів та гостей міста відвідати наш захід!  Усі бажаючі можуть долучитися до Всеукраїнського руху здорового способу життя.

Відвідайте цікаві майстер-класи з фізичних навантажень від фітнес-тренерів. На вас чекає безліч розваг, буде весело і дітям, і дорослим!

 Ідея фестивалю:

Популяризація здорового способу життя, поширення інформації про важливість своєчасної діагностики та обстежень, засади превентивної медицини, дієтології, поширення інформації про правила збалансованого харчування та фізичних навантажень.

Де: Одеса, парк ім. Т. Г. Щевченка (біля арки, навпроти стадіону Чорноморець)

Коли: 22 червня 2016 року 12:00 – 17:00

Організатор: Асоціація превентивної та антиейджинг медицини.

Партнери: Журнал та інтернет-портал «Живи Активно» http://zhyvyaktyvno.org

ВХІД ВІЛЬНИЙ  

Усі бажаючі зможуть долучитися до Всеукраїнського руху здорового способу життя.

На фестивалі будуть проводитися безкоштовні вимірювання артеріального тиску, щільності кісток, вмісту жирової тканини, індексу маси тіла. Потурбуйтеся про своє здоров’я, перевірте життєвоважливі показники.

У нас ви зможете отримати цікаву літертатуру про здоровий та активний спосіб життя, поради для молоді та підлітків, буклети про серцево-судинну систему та популярний журнал “Живи Активно!”

Приходьте до нас із дітьми, на них чекає весела програма! Веселий ведмедик, мильні бульбашки, повітряні кульки та музика! Готуйтесь до активних розваг!

З питань участі у фестивалі, будь ласка, звертайтеся за тел.:

050-447-30-75

050- 351-59-50