Корисні звички співачки Аіди Ніколайчук

Про зірковий стиль життя та корисні звички говорили із переможницею Х-фактору-3 та чарівною співачкою Аїдою НІКОЛАЙЧУК.

‒ Ви любите готувати? Яка ваша улюблена страва?

‒ Готувати люблю, коли є настрій та є для кого. Але на жаль, на це дуже рідко вистачає часу.  Але я постійно попадаю до когось на свято, а там частіше за все на столі є олів’є, картопляне пюре, курча та інші традиційні  страви.

‒ Чи дотримуєтесь ви якихось дієт, щоб завжди залишатися в такій чудовій формі?
‒ Насправді ніяких особливих дієт не дотримуюсь, єдине що – я майже повністю виключила із свого раціону хліб та інші борошняні вироби. Також намагаюсь поменше їсти солодкого та жирного.

‒ Напевно, у вас дуже насичений графік – чи вдається знайти час для занять ?
‒ На жаль, останнім часом на спорт катастрофічно не вистачає часу. Але дуже хочу піти на популярний зараз спортивно-танцювальний напрям – поул денс.

‒ Тобто вам більше до вподоби танцювальні, активні заняття, аніж повільна йога, пілатес?

‒ Так, більше люблю активні заняття, особливо танці. Не люблю спортзали – це нудно, а танці – це різноманіття з користю.

‒  Що завжди налаштовує вас на позитивний лад?

‒ Безперечно, музика! Вона здатна підняти настрій вище неба!

‒ Чи є у вас корисні та шкідливі звички? Як виникли перші і чи боретесь з останніми?
‒ Шкідливих звичок, напевно, немає. Лише іноді люблю поїсти на ніч. Я не вживаю алкоголь та не палю. А щодо корисних, я виробила в себе дуже гарну звичку  – пити більше ніж 2 літри води на добу. Це позитивно впливає на тонус всього організму, покращує стан шкіри та здоров’я в цілому.

‒ Як ви відпочиваєте? Що для вас – найкращий відпочинок?
‒ Для мене найкращий відпочинок після насиченого дня – це провести час наодинці із собою. Можливо, просто побути в тиші, подивитись якесь цікаве кіно.

‒ Які у вас творчі плани на майбутній рік? Які проекти плануєте реалізувати?
‒ Ой, планів дуже багато. Після Нового року вийде нова, дуже крута пісня, плануємо на неї кліп. Але не хочу відкривати всі секрети – я вірю в те, що краще не казати, поки не збудеться. Скажу лише, що ми потихеньку робимо все більші і цікавіші кроки. Впевнена, моїм шанувальникам все сподобається!

Підготувала Галина Теличук,

спеціально для «Живи Активно!».