Переможці дитячих аматорських змагань їдуть на Чемпіонат світу з футболу!

Як переконати дітей, що є більш корисні та цікаві розваги, ніж комп’ютер та телевізор? Як  у XXI столітті залучити підлітків до активного способу життя?  Відповідь на ці питання мають організатори футбольного турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola», в якому щорічно беруть участь понад 40 000 команд та більш ніж 600 000 дітей з усіх куточків України.

«Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» – став частиною всесвітньої програми дитячих турнірів «Копа Кока-Кола». Хлопчаки та дівчатка віком від 13 до 15 років змагаються на локальному, регіональному та державному рівнях у більш ніж 60 країнах. І не даремно: футбол  є яскравим проявом активного способу життя, який Компанія Кок-Кола підтримує в усьому світі. Зокрема, проводить міжнародні футбольні табори для найкращих учасників національних змагань.

У 2014 році міжнародний футбольний табір «Копа Кока-Кола» організовано у Бразилії  – країні, що приймає цьогорічний Чемпіонат  світу ФІФА. Команди-переможці сезону 2013-2014 турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» шляхом голосування обрали щасливчиків, що представлятимуть Україну у Сан-Паулу. Ними стали: Денис Галата (команда «Кремінь», ЗОШ №1 м. Кременчук Полтавської області) та Денис Душкін (команда «Атлетик», ЗОШ №14 м. Хмельницький).

Табір діятиме з 10 по 15 червня. За цей час хлопці зіграють у традиційному інтернаціональному турнірі,  отримають майстер-клас бразильського футболу, зустрінуться з живою легендою бразильського футболу Бебето, та здійснять мрію будь-якого футбольного вболівальника – відвідають матч-відкриття Чемпіонату світу ФІФА!

«Спочатку батьки не повірили, що я їду в Бразилію, – зізнається Денис Душкін, – але потім, звичайно, вони дуже зраділи за мене. Мрії збуваються: я відвідаю Чемпіонат світу з футболу і це надихне мене досягати ще більших спортивних успіхів».

«Перемога в турнірі «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» в складі рідного «Кременя» – це найбільше моє спортивне досягнення, – розповідає Денис Галата, –  У майбутньому я планую ще наполегливіше тренуватись та досягнути своєї мети – стати професійним футболістом. А поїздка в Бразилію та участь у міжнародному футбольному таборі допоможуть мені в цьому».