Поради зіркового фітнес-тренера для безпечного схуднення

Набридли виснажливі дієти та важкі тренування у спортзалі? Тоді поради від Трейсі Андерсон, саме для Вас.

Усі жінки мріють про чудову фігу, сексуальну талію, хороші ніжки, про параметри, які повинні відповідати – 90-60-90. Чи можливо досягнути цього, звісно можливо. Сила волі, чітко поставлена перед собою мета та вміння долати перешкоди.

Для того щоб досягнути бажаних результатів не варто звертатися до висококваліфікованих фахівців, годинами сидіти у тренажерних залах, відмовляти собі у задоволенні поласувати чимось смачненьким. То Вам на допомога прийде методика тренувань Трейсі Андерсон.

Примітка: Трейсі Андерсон – фітнес-тренер багатьох знаменитостей, Мадонни, Гвінет Пелтроу, Стелли МакКартні, Дженніфер Лопес, Шакіри, Кортні Кокс…а в минулому це невдала балерина. Дівчина досягнула неймовірних результатів у тренувальний праці, усьому завдячує тільки власній наполегливості, сміливості та довготривалій практиці.

10 порад Трейсі Андерсон:

Займайтеся фітнесом 1 годину в день 6 раз в тиждень.

«Виконуйте 30 хвилин кардіо тренування (танці, біг, аеробіка), а потім 30 хвилин силових вправ (з обтяженням, на розтяжку), – говорить Трейсі Андерсон. – Робіть їх 6 раз в тиждень до кінця своїх днів. Так, ви правильно прочитали – до кінця життя ».

Остерігайтеся тренажерних залів: там занадто велике обтяження. «Після занять в тренажерному залі мої м’язи стали занадто великими і я стала схожа на гімнастку, а не на балерину. Моя шия стала реально короткою».

Замість цього навчитеся танцювати. «Якщо ви хочете тіло танцівниці – танцюйте. Танцювальна аеробіка – це моє улюблене кардіо тренування. Дуже сумно, коли люди думають, що ви повинні стати спочатку танцюристами, а потім танцювати. Це зовсім не так. Мої DVD уроки дуже прості і зрозумілі. Ви можете вибрати 1-2 комбінації і розучувати їх ».

Краще робити більше повторень з меншим обтяженням. «Я маю на увазі 60 повторень десяти різних вправ з обтяженням 1-1,5 кг або менше», – радить Трейсі Андерсон.

Не відволікайтеся, коли ви виконуєте вправи. «Я порівнювала результати людей, які« думають », що вони виконують вправи, і таких людей, як Мадонна або професійні танцюристи, які дійсно «виконують» вправи. У других результати набагато вище».

Дивіться на себе, коли ви займаєтеся. «Подивіться на себе в дзеркало і оцініть себе і свої рухи, як ніби ви частина твору мистецтва. Зробіть висновки про те, як ви рухаєтеся.

Не бийте себе за те, що ви не Мадонна. «Ви готові тренуватися по 2 години на день? Думаю ні. Причина, чому мої знамениті клієнти тренуються по 2 години на день в тому, що рівень їхньої витривалості дуже високий, – каже Трейсі Андерсон. – Мадонна, щоб домогтися результату і зберегти його, повинна тренуватися дуже важко, це схоже на професійне атлетичне тренування».

Їжте все, що хочете, але в розумних межах. «Мені подобаються люди, які особливо не заморочуються з приводу їжі. Обмеження в їжі може стати реальною розумової грою, і я не прихильник цього».

Якщо вам потрібно скинути вагу, будьте суворі самі з собою. «Я не прихильниця молочної та промислової їжі. Кожен день я п’ю сік з петрушки, капусти, імбиру і яблука. Я вживаю нежирні білки, такі як риба, курча, а також лободу і коричневий рис », – ділиться Трейсі Андерсон.

Пийте якомога менше алкоголю. «Я п’ю вино дуже рідко. Алкоголь уповільнює ваш метаболізм (обмін речовин) на 3 дні після того, як ви його випили».

Якщо Ви бажаєте позайматися по методам Трейсі Андерсон, то можете ознайомитися із її відео-тренуваннями http://doma-fitnes.ru/tag/tracy-anderson