Рання осінь: що потрібно встигнути?

Літня спека вже позаду, а до зимової прохолоди ще далеко. Тому саме цей час варто використати в якості перехідного періоду між спекою та холодом: закріпити щасливі емоції, отримані літом (або отримати їх, якщо ваші літні плани не здійснилися) і підготуватися до періоду холодів морально та фізично.

Головне, налаштуйтеся на зміни та позитив. Зупиніться, глибоко вдихніть свіжого повітря, підставте обличчя ще теплому вітерцеві і усвідомте, що головна мета, яку ви маєте собі поставити – насолоджуватися. І що самовдосконалення – один із способів цього досягнути.

 

З’їздити у відпустку

Так, у цей період українські курорти, мабуть, можуть порадувати вас лише прохолодним морем, але, наприклад, в Іспанії, Італії, Грузії, Єгипті курортний сезон в самому розпалі.

А любителі активного відпочинку і в Україні  зможуть знайти безліч розваг: вони мають можливість покорити Говерлу, прогулятися Стежками Довбуша, відправитися в похід, влаштувати кількаденну подорож на велосипедах або просто влаштувати експрес тур в Львів чи Камянець Подільський.

Вибирайте те, що принесе задоволення саме вам. Але відпустка, яку ви не встигли влаштувати літом, має бути надолужена. Вам ж необхідні теплі спогади у холодні зимові вечори, правда ж?

Дати легкому одягу ще один шанс

Перед літом ми даємо обіцянку «вигуляти» абсолютно всі кофтинки і майже щодня одягати інше плаття. І в результаті ходимо в улюблених десяти речах, які нам так підходять. Впізнаєте себе?

Вересень дає нам можливість виконати обіцянку. Легке плаття можна гармонійно доповнити яскравим кардиганом, а картату спідницю – затишним регланом теплого кольору. Можливостей для польоту фантазії – безліч. Експериментуйте! Будьте яскравою!

Запастися вітамінами

Саме у вересні всі наші обожнювані літні овочі достигають у природньому середовищі, на відкритому повітрі без всіляких хімічних добавок та добрив, тому можете сміливо йти до прилавків і запасатися вітамінами. Добавте до цього переліку кавуни, дині, виноград, груші, яблука… Ловіть момент! 

Закріпити літню відмітку на вагах

Незважаючи на те, що активний період постійного руху та пригод вже офіційно закінчився, в ваших силах його продовжити. У вас досі є можливість влаштовувати пробіжки, кататися з друзями на велосипедах чи роликах і влаштовувати піші походи на природу. Намагайтеся використовувати цей шанс!

А літні купання ви зможете замінити записом у басейн, де ви зможете підтримувати форму, не зважаючи на погоду за вікном.

Зберегти літні спогади

Виберіть із сотень літніх фото найкращих 15-20 і роздрукуйте їх. Можете відвести для них окремий альбом, вклеїти їх в блокнот, оформивши тематичними малюнками і підписами або повісити їх на стіну, це не важливо. Головне, щоб це літо залишилося в вашій памяті назавжди.