Рожевий сир здивує навіть гурманів

Іноді так хочеться випити келих ігристого і поєднати його із сирною тарілкою. А якщо додати до сиру мед, конфітюр або свіжі ягоди, отримаємо справжню магію смаку та задоволення. Головне, вміти вчасно зупинитися. Втім, тепер радувати себе такою смакотою можна буде чи не щодня. Британці «покумекали» і винайшли геніальну річ: сир зі смаком просекко і малини.

Бельгійські та французькі кондитери зі своїм рожевим шоколадом миттю відійшли на другий план. Настала черга рожевого сиру!

Сир із назвою «Wensleydale» створила компанія «The Great British Cheese». У ньому поєдналися аромати ігристого вина і соковитих рожевих ягід. Але не тільки в цьому незвичайність нового продукту: на колір цей сир ніжно-рожевий!

Насправді, якщо поглянути на Wensleydale, як на сирковий десерт, у ньому немає нічого дивного. І дійсно, британці найчастіше поєднують його із чимось солодким, наприклад, вершками чи фруктами, і їдять не з вином, а з чаєм. Хоча, не будемо занудами, рожевий сир зі смаком просекк о і малини навряд чи залишить байдужими звичайних відвідувачів супермаркетів!

Джерело: https://eda.bit.ua/2017/11/rozovyj-syr/