10 підказок чоловікам, які не знають, чого хоче кохана

У повітрі пахне весною, жінки у піднесеному настрої – це означає, що зовсім скоро 8 березня: свято, яке допомагає прокинутись від зимової сплячки, і в передчутті якого приємно причепуритися і розквітнути. Жінки – натури балакучі, тому у 99% випадків наші чоловіки в курсі, що б нам хотілося отримати у подарунок. Ну а тим, хто досі у пошуках – допоможе наша стаття. Отже, що подарувати активній сучасній жінці?  

1. Подарунковий сертифікат. Дарувати парфуми – ризиковано, шампуні чи помади – моветон… А от сертифікату зрадіє будь-яка жінка: так вона зможе обрати свій аромат або необхідні косметичні засоби.

2. Сертифікат-враження. Це можуть бути курси екстремального водіння, сертифікат на кінну прогулянку, майстер клас із приготування солодощів, політ на повітряній кулі – будь-що, що дозволить вийти за рамки буденності.

3. Квитки в театр/оперу. Подаруйте коханій елегантний вечір з не менш елегантним кавалером (тобто з вами!). Не забудьте про квіти і манери, а от про джинси та кросівки – краще забудьте.

4. Абонемент у фітнес клуб/ басейн/ сквош/ на танці. Що б це не було, це має бути щось спортивне. Можливо, у неї абонемент як раз закінчується, а можливо, ваш подарунок якраз стане поштовхом для позитивних зрушень у житті коханої.

5. Абонемент у SPA-салон. Масаж, пілінг, шоколадні обгортання, солярій, манікюр, педикюр, сауна… Тут і обговорювати нема чого – 100%-ве попадання!

6. Шопінг. Ще один безпрограшний варіант – пройтися з жінкою по магазинах і придбати їй нові туфлі/сумочку/вбрання. Але вам це коштуватиме неабияких моральних сил: доведеться приймати безпосередню участь у нескінченних примірках, висловлювати свою думку, виглядати зацікавленим, і в жодному разі не підганяти її! Інакше – хіба це свято?

7. Практичний подарунок. Якщо у вашої жінки є хобі, подаруйте їй те, про що вона давно мріяла. Можливо, це новий фотоапарат чи велосипед, нові фарби чи кросівки, блендер чи набір для квілінгу – подумайте, чим вона захопилася останнім часом?

8. Сніданок у ліжко. Що може бути романтичніше, ніж коханий чоловік, який прокинувся спозаранку, щоб приготувати сніданок. Бажано, щоб це було щось вишукане, але кого я обманюю, навіть омлет у виконанні чоловіка викличе фурор!

9. Романтична подорож. 8 березня – це додатковий вихідний, тому зробіть коханій сюрприз і поїдьте кудись – не важливо куди, головне – сплануйте все заздалегідь, беріть термос із чаєм, її улюблені цукерки і вперед – насолоджуватись ранньою весною!

10. Квіти!!! Без коментарів.

Порівняємо вищезазначені варіанти подарунків із думкою українських жінок.

 

Який подарунок ви хотіли б отримати на 8 березня?

Олеся ПОРАДЮК, журналіст:

Оскільки я останнім часом захопилася кулінарією, я б хотіла щось корисне для кухні, наприклад, сковорідку (моя зіпсувалась) або кухонні електронні ваги.

Олена СІМАНОВА, візажист:

А я вже отримала подарунок на 8 березня – це бездзеркальна фотокамера – фотографувати мої роботи.

Ольга ЧУМАК, менеджер із зв’язків зі ЗМІ:

Якось ми не святкуємо 8 березня, але завжди приємно мати додатковий вихідний, тому маленька подорож вихідного дня була б приємною.

Ірина ВАСИЛЕНКО, співачка:

Навіть не знаю, зараз майже всі мої думки про творчість і роботу, ми нещодавно презентували свій кліп на київському концерті, вклали в нього багато праці, і на свято я б дуже хотіла почути, що його взяли в ротацію українські телеканали, а пісню – на радіостанції!

Олена БЕРЕЖНЮК, директор туристичної агенції:

Хотіла б отримати у подарунок вазон із тюльпанами – не люблю зрізані квіти.

Анастасія ЛЮБІЧ, web-дизайнер:

А я обожнюю сюрпризи і намагаюсь не загадувати! 

Анна ШУЛЬГА, співачка:

Білі або ніжно-рожеві тюльпани! Сніданок у ліжко! І багато уваги! Все достатньо банально!

Ольга БАРНА, лікар:

Охоче поїхала б у короткочасну романтичну подорож.

Наталія КОНОПСЬКА, викладач англійської мови:

Мрію про абонемент на курс аюрведичного масажу.

Аліна ГРОСУ, співачка:

8 березня найкращим подарунком для мене була б зустріч із усіма моїми рідними та близькими. Я багатьох давно не бачила і дуже скучила.

Тетяна АВРАМЕНКО, головний редактор:

Хотіла б отримати у подарунок абонемент у SPA-салон.

Олександра ГОНТАР, фотограф:

Зранку обов’язково квіти! Чудово, якщо коханий приготує сніданок. Щодо самого подарунку, мені здається, чоловіки повинні дарувати своїм коханим милі жіночі дрібниці: парфуми, золоті сережки, розкішну білизну. Також приємно у подарунок отримати враження: поїхати з коханим за місто на вихідні, пройтись по магазинах, а потім посидіти у ресторанчику і смачно повечеряти. Але найголовніше – це відчуття, що коханий готувався, планував цей день, хотів зробити тебе щасливою – це запорука вдалого свята і чудового настрою!

Отже, чого бажає жінка? Все просто: вражень, уваги, краси і квітів. Що і треба було довести.

Підготувала Галина ТЕЛИЧУК
спеціально для “Живи активно!”

 

Також читайте “Корисні гаджети сучасної кухні”

“Моделюючий масаж: ліпимо ідеальну фігуру”

“6 ванн для краси та молодості”