Латте по-веганськи для краси і здоров’я

Приготування  лате з куркумою.

Куркума має чудову протизапальну дію і неймовірно смачна. І, хочу зазначити, що свіжа куркума переводить каву на зовсім новий рівень.А разом з імбирем аромат… просто казковий!

Лате з куркумою – їжа комфорту: вершкове мигдальне молоко, багато кокосового горіха, трохи солона, трохи солодка, тепла, пряна. Все, що я люблю!

Інгредієнти:

  • 1 чайна ложка з гіркою очищеної та дрібно нарізаної свіжої куркуми
  • 1 чайну ложку очищеного від шкірки і нарізаного імбиру
  • 1 столову ложку  цукру
  • 2 чайні ложки кокосової олії
  • дрібка морської солі
  • 1 чашка мигдалевого молока

Приготування:

1. Змішати куркуму, імбир,  цукор, кокосове масло і дрібку морської солі в потужному блендері.

2. Нагріти мигдальне молоко в маленькій каструлі на середньому вогні, але не доводити до кипіння.

3. Залити гарячим мигдальне молоко в блендер і збити все до отримання однорідної маси і пінки.

Смачного! 

ДженГодфрей-Джун, beauty-редактор інтернет-видання про здоровий спосіб життя «GOOP»: Люди часто дивуються, коли кажу їм, що я beauty-редактор: «Але ви ж взагалі не наносите макіяж!» Звісно, я, як правило, його наношу.Говорять, що хороший макіяж має створювати враження, що він відсутній. Або, можливо, що ви лише трішки підфарбували очі або доторкнулися блиском до губ, от і все.

Чудова шкіра, до речі, є ключовим фактором у вашому зовнішньому вигляді. Запитайте будь-якого візажиста на планеті! Ви можете робити той макіяж, який вам подобається, але саме від шкіри залежить, чи буде він вдалим. Насправді, найважливіша порада для макіяжу яку я коли-небудь отримувала – дозволити шкірі сяяти настільки, наскільки це взагалі можливо. Щоб замаскувати недоліки, використовуйте консилер, не потрібно покривати її величезним шаром основи. Саме справді жива шкіра, яка дихає –той фактор, який робить вас привабливою. Тому мені подобаються будь-які напівпрозорі зволожуючі відтінки, на відміну від занадто пігментованих засобів. Використовуйте фізичний, а не хімічний сонцезахисний крем.

Сонячні промені серйозно прискорюють старіння,а регулярне використання сонцезахисного крему вранці є найефективнішим способом цьому запобігти. І зайнятися цим вам необхідно найближчим часом, адже саме в ту хвилину, коли ви починаєте захищати вашу шкіру від впливу сонця, вона зможе перейти з режиму оборони в режим ремонту, і почати виправляти пошкодження, які вже були їй заподіяні. Я люблю зволожуючі креми і масла та намагаюся застосовувати їх протягом всього дня. Зволоження згладжує лінії, підвищує еластичність шкіри і просто змушує вас виглядати краще, миттєво. Також, я переконалася у важливості антиоксидантів, таких як вітаміни С і Е, які захищають та відновлюють шкіру.

Особливо ефективним є вітамін С, тому я часто застосовую його зовнішньо в сироватці або зволожуючому кремі: він дійсно робить шкіру свіжою та сяючою. Зважаючи на те, що моєю метою є збереження шкіри зволоженою, я використовую засоби для очищення на олійній основі.Вони роблять шкіру м’якою і спокійною, а не жорсткою, роздратованою і в результаті цього більш уразливою. Я очищую шкіру здебільшого на ніч. Зранку вона, звісно, ще не встигає забруднитися. Я кожного дня в душі використовую ніжний скраб або спеціальну щітку з очищуючим засобом на олійній основі. Після того, як ви позбудетесь від зайвих мертвих клітин, ваша шкіра стане свіжою і гладенькою. Я вважаю, що їжа теж має значний вплив на те, як виглядає ваша шкіра.Якщо в раціоні занадто багато цукру, починається запальний процес гліколізу.І це не просто передумова супер-старіння в довгостроковій перспективі, це змушує вас виглядати одутлим і млявим вже сьогодні.

Було доведено, що запалення є одним з важливих факторів в процесі старіння, тому вам необхідно ввести в свій раціон протизапальні продукти. Особисто я вживаю з цією метою є куркуму і кислу вишню. І, звісно, авокадо, як і всі на планеті! Жири давно отримали погану репутацію, але я вважаю, що їх вживання є вирішальним, особливо для людей із сухою або старіючої шкірою. Авокадо, соняшникова, оливкова і кокосова олія  – все це неймовірно корисно, плюс я люблю приймати капсули масла дикого лосося. Також я вживаю жирну рибу. Ми з моїм хлопцем інколи смажимо на грилі трохи свіжих оселедців з фермерського ринку, і це неймовірно смачно. Також, я великий любитель яєць. Хочу звернути вашу увагу на користь жирного молока, якщо ви збираєтеся вживати його для покращення вашої шкіри. І знову ж таки, антиоксиданти. Вони є в багатьох продуктах, які я вже згадувала, але особливо багато їх в фруктах, овочах і горіхах.
 

ДженГодфрей-Джун, beauty-редактор інтернет-видання про здоровий спосіб життя «GOOP»

Адаптовано з http://goop.com/