Трепіт гурманів! Ноу-хау в світі морозива

У столичному Сafe Select знайшли рішення : як смакувати морозивом і не набирати вагу.

Не можеш жити без солодощів, але притримуєшся здорового способу життя?

 “Пів царства за морозиво”,  однак сповідуєш вегетеріаство?

Сafe Select знайшло вирішення твоєї проблеми.

         1 липня 2016 року у меню Сafe Select з’явилась, так би мовити, своєрідна “рятувальна шлюпка” та корисна страва для вегетеріанців – Морозиво DoubleCacao.

Я просто  не могла втриматись і поцікавилась рецептом нового чудо-морозива. Правда ж, секрету так і не отримала , мовляв, чисте серце і руки + жменька любові – ось і весь рецепт сироїдної страви.
 
Справді, на те це і фішка закладу, щоб тримати рецепт в таємниці.


Все ж цікаво, чому саме сироїдне?

 
“Це хороша альтернатива морозива для веганів і для людей, які дотримуються здорового харчування”, – повідомляє Café Select.

 
Морозиво DoubleCacao поки що двох видів: ванільне та шоколадне.

До складу ванільного морозива входять: кеш’ю крем з кокосовими вершками і солона карамель DoubleCacao , покриті raw шоколадом з сирими фісташками і пелюстками троянди.

Захоплює? Однозначно!

 

Шоколадне – Raw IceCream Hazel готується на основі кеш’ю крему , кокосових вершків, темного сирого какао + фінікової карамелі з сіллю і какао бобами всередині . Зовні живий raw шоколад і фундук.

Чи користується морозиво популярністю та як часто люди купують продукт?

Неймовірно часто . Перші поставки йшли відразу. Люди навіть бронювали собі порцію, щоб встигнути спробувати”, – наголошує адміністрація кав’ярні.
Крім того, що морозиво неймовірно смачне – воно ще й дуже корисне. Продукти, що входять у склад страви сприяють зниженню ваги, зміцненню кісток, спалює жири, регулює артеріальний тиск, зменшує менструальні болі, запобігає появі каменів у нирках і зміцнює імунну систему організму.

Якщо ви зараз читаєте цю статтю, але досі не сидите на м’якенькому диванчику і не куштуєте  DoubleCacao – хутчіш на Драгомирова,12.

 

Підготувала Світлана Стасіневич