В гонитві за мрією 90-60-90

 

Вже літо й у багатьох жінок починається паніка, як виглядати на пляжі привабливо, або хоч вдягнути улюблені літні шорти. Зовсім непросто, коли тиск створюють соціальні мережі, публікуючи фото на яких дівчата в бікіні виглядають, як Янголи Вікторія Сікрет. Створюється враження, що вони живуть в спортзалі і при цьому нічого не їдять. Насправді, багато з них має струнку фігуру від природи, а в залі вдосконалюються. Худа не значить підтягнута – це правило яким слідують красуні.

 

Відкладаємо глянцеві журнали  і закриваємо соціальні мережі, стаємо біля дзеркала і дививимось на себе. Саме так, в дзеркалі побачите красуню яка на вас поглядає. Можливо, саме ці пару кілограмів, які здаються зайвими, вас прикрашають. В гонитві за омріяними формами на які тільки жертви не доводиться йти: дієти, голодування, виснажливі тренування.  

Не варто чекати вау-ефекту, від експрес – дієт, детоксів, які розраховані на 3 дні чи на тиждень. Так можна скинути пару кілограмів, які потім повернуться дуже швидко.

Ми повинні орієнтоватися на здорове тіло: корисна їжа, позитивний настрій та фізичні вправи. Кілька простих правил на кожен день що допоможуть стати стрункішою та щасливішою:

  1. Забуваємо словосполучення «Я товста»! Наші думки матеріальні, якщо налаштовувати себе на негатив, значить так і буде.
  2. Ранок починаємо з посмішки і теплої води з лимоном. Допомагаємо організму прокинутись.
  3. Не забуваємо, що сніданок – це важливий прийом їжі. Класичний сніданок для гарного самопочуття  – вівсянка, можна додати горіхи або сухофрукти. Ну звичайно, якщо ви  не можете уявити свій ранок без кави, то не відмовляйте собі у цьому задоволенні. Відмовтесь від цукру та вершків. Насолодіться справжнім кавовим напоєм.
  4. Протягом дня слідкуйте за тим, що ви їсте. Перекушуйте фруктами та горіхами.
  5. Пийте більше води. Вода допомагає відновлюватись і сприяє ясному мисленню.
  6. Прогулюючись на свіжому повітрі, дихайте на повні груди і насолоджуйтесь весняним сонечком. Вітамін D не зашкодить вашій шкірі після зимових морозів.
  7. Виконуйте прості фізичні вправи, які приносять задоволення.
  8. Вживайте здорову їжу. Продумуйте, чим будете харчуватися завтра. Коли голодні, то готові їсти все що потрапить під руку. Вдома завжди потрібно мати свіжі фрукти, які на деякий час притуплять почуття голоду. За цей час, готуйте поживний обід або вечерю.
  9. Печені яблука з медом  – найкращий десерт для стрункої талії.
  10. Перед тим як підете в душ, робіть масаж сухою щіткою.
  11. Зволожуйте шкіру маслом, для того щоб уникнути появи розтяжок на тілі.
  12. Висипайтесь. Адже, саме недосип і провокує переїдання.

Будьте собою і не наслідуйте нікого. Кожна людина  – це індивідуальність, зі своїми звичками та недоліками. Любіть себе, їжте здорову їжу,  читайте, слухайте якісну музику, професійно удосконалюйтесь. Живіть для себе –  тільки тоді ви відчуєте справжній смак життя.