Я хочу, щоб у новому році…

Що зробити, щоб бажання, задумане під дзвін годинника в останні миті перед початком нового року, здійснилося? Згідно зі статистикою, збувається 22 бажання зі 100. Чи є якісь секрети, які б підвищили шанс того, що ви опинитеся серед  щасливчиків, які можуть похвалитися: я загадав бажання на Новий Рік, і воно збулося!

Новий Рік – це час, з яким ми символічно пов’язуємо надії на позитивні зміни. Нам хочеться вірити, що в момент перетинання годинниковими стрілками позначки з цифрою «12» на якусь мить відкривається вікно незвіданих можливостей і в це вікно можна вкинути наші бажання, які мають високий шанс збутися. Тому більшість із нас під бій годинника в новорічну ніч намагається висловити свої сокровенні мрії та сподівання на майбутнє.

Задумане під дзвін годинника бажання неодмінно збудеться, запевняє професор Хертфордширського університету (Велика Британія) Річард Вайсман, якщо це бажання є правильно обраним. Професор Вайсман декілька років досліджував процес загадування новорічних бажань та їхнього сповнення. За висновками науковця, слід загадувати лише одне бажання. Це підвищуватиме шанси того, що воно збудеться. Не варто повторно задумувати те саме бажання, яке не збулося минулого року.

Крім того, не треба чекати до останнього моменту, слід обрати бажання завчасно. Сядьте й поміркуйте – чого ви б хотіли найбільше в новому році.  

Прислухайтеся до того, що підказує вам серце; не плутайте свої бажання з тим, чого чекають від вас ваші близькі. Це має бути саме ваше бажання. Сформулюйте своє бажання максимально лаконічно, узагальнено, не вдаючись у деталі. Вимовте його вголос і добре запам’ятайте формулювання, щоб швидко відтворити його у вирішальний момент.

Перш ніж обрати бажання, слід добре й неспішно поміркувати, щоб не помилитися.

Серед досліджених професором Вайсманом бажань деякі мали високу здатність до справдження. Зокрема, йдеться про такі бажання: кинути курити; позбутися зайвої ваги; зберегти шлюб; отримати диплом про вищу освіту.

В останні секунди року подумки чітко сформулюйте своє бажання.

Правила загадування бажання:

  • Загадувати лише одне бажання.
  • Не задумувати повторно те саме бажання, яке не збулося минулого року.
  • Обрати бажання заздалегідь.
  • Добре подумати, перш ніж обрати бажання.
  • Визначившись із бажанням,  вимовити його вголос.
  • Під бій годинника опівночі в Новий Рік подумки чітко сформулювати бажання.

Обираючи бажання, важливо уважно прислухатися до себе і оцінювати свої можливості – слід пам’ятати, що насправді бажання збудеться не автоматично, а лише за вашої активної участі!

Бажаємо, щоб ваші мрії збулися!

 

Також читайте “ТОП-10 подарунків для активної людини”

“Активний Новий рік: де та як?”