Здорове, активне та творче життя “енергетичної феї” Х-фактору Ірини Василенко

Про екстрим, сироїдство, активний спосіб життя і, звичайно, про музику – говорили з відомою Білочкою X-фактору, Іриною Василенко.


– Іро, вітаю тебе із новорічними святами! Розкажи, як ти зустрічала Новий рік? Чи вдалося побути із близькими та рідними?

-Дякую, також вітаю всіх зі святами! Так, я зустрічала Новий рік у родинному колі, за останній час сталося багато подій, і не часто випадала можливість побути з близькими та рідними людьми, тому приємно було провести цей день із сім’єю.

– В одному з ефірів Х-фактору ти розповідала, що полюбляєш погризти овочі та фрукти, через що тебе навіть Білочкою прозвали. Невже і новорічний стіл обійшовся без класичного Олів’є?

– На новорічному столі й справді не було класичного Олів’є, але не через мої смаки в їжі, а тому що є у рідних свої вподобання, і вони люблять інші страви.

– А яка твоя улюблена страва?

– Я – сироїд, тому люблю свіжі фрукти, особливо апельсини, шарони, виноград кіш-міш…

– Ти взагалі не готуєш?

– Із задоволенням готую для мого чоловіка.

– Розкажи, що для тебе – правильне харчування? Поділись із нашими читачами декількома порадами, яких дотримуєшся ти особисто.

– Особисто для мене правильне харчування – це те, що максимально позитивно впливає на мій організм, харчування, при якому я здорова, не хворію, прекрасно себе почуваю і маю гарний настрій. Тіло саме підказує, що йому потрібно, і чого воно б хотіло. Здорове тіло не прийме і не забажає того, що йому не підходить, воно бажатиме корисних продуктів і руху. Головне – дослухатися до свого організму.

– На скільки я знаю, ти не вживаєш алкоголь. А які твої улюблені напої – фреши, смузі чи щось інше?

– Я не вживаю алкоголь навіть у свята, зате обожнюю свіжі соки, можу їх пити літрами – з фруктів, овочів, зелені. Мої улюблені смаки – гранатовий та апельсиновий.

– В одному з інтерв’ю ти казала, що любиш велосипедні прогулянки. Що ще тобі допомагає залишатися в такій прекрасній спортивній формі?

– Так, мені дуже подобається їздити на велосипеді. Я люблю їздити на природі, де чистіше повітря, а не у місті – це дійсно гарний спосіб підтримувати спортивну форму, хоча катаюсь я більше для задоволення. А спортом займаюсь додатково і виховую у собі звичку не пропускати заняття в тренажерному залі. Також я постійно займаюсь по системі Джеріко Санфаєра та інколи підключаю чудові зібрання Зузанни Лайт. Плюс репетиції та виступи  – це також гарне тренування.

– Ти складаєш враження дуже активної, непосидючої людини. Як ти ставишся до екстриму?

– Я ставлюсь до екстриму чудово, якщо це екстрим з розумом, підготовкою та перестраховкою. Сама люблю щось шалене, але перш ніж зробити щось екстремальне, все уважно перевірю. Я була на межі життя і знаю йому ціну, щоб бездумно з ним гратися.

– Який твій улюблений вид екстремального спорту?

– Люблю картинги, їздити верхи. Також займаюся дайвінгом, і давно вже мрію посерфінгувати.

– Чи підтримує твої захоплення чоловік, Іван Бояркін?

– Так, підтримує. У нас в принципі дуже схожі погляди на багато речей, навіть характери схожі.

– Музика – це ваше спільна пристрасть?

– Так, ми у групі разом. Музика – це наше хобі, наше повітря. Можна сказати, що музика нас пов’язала.

– Як тобі вдається поєднувати здоровий спосіб життя з божевільним ритмом життя відомої співачки?

– Який би ритм життя не був, важливо пам’ятати про те, що є головним, а що – другорядним. Наприклад, здоров’я відноситься до головного – важливо не забувати про це, і тоді все успішно поєднається.

– Твій гурт Mysterya існує з 2007 року. Чи не думала ти після твого успіху на X-факторі про сольну кар’єру?

– Мій гурт – це професійні музиканти, які мають зі мною спільний вектор руху та розвитку в творчості. Це і моя підтримка, і моя опора, тому я не збираюсь відмовлятися від них, бо вони мене не стримують ні в чому, і в нашому гурті ми можемо реалізовувати абсолютно різнопланову музику.

Як сольний вокаліст я спробувала себе на Х-факторі, але, звісно, мені ближче виконувати мою власну музику, ніж чужу, і я б хотіла прямувати далі в напрямку авторської музики.

– Розкажи про свої творчі плани на найближче майбутнє – впевнена, після Х-фактору всі з нетерпінням чекають на твої нові пісні.

– Так, ми якраз працюємо над створенням нових пісень та відео. Оскільки робимо все своїми власними силами, виходить повільніше, ніж хотілося б, але їхній вихід вже не за горами. Також ми даємо концерти по всій Україні – багато людей чекають на нас у себе в містах.

– Ірочко, дякую за інтерв’ю. Бажаю тобі успіхів і нехай у цьому році справдяться всі твої мрії!

– Щиро дякую! Всім читачам також бажаю успіхів та радості на вашому шляху!

Бесіду вела Галина ТЕЛИЧУК
спеціально для “Живи активно!”

Також читайте  “Як тіло сприймає музику?”

“Чому ми любиму музику?”