Вага тіла та нормальний показник жиру – різні речі!

Жиромір – пристрій, який допомагає визначити вміст жирової тканини в організмі людини.

Це обстеження необхідне усім, хто піклується про власне здоров’я та фігуру, адже вага тіла та нормальний показник жиру – різні речі.

Безліч дієт діють не за рахунок зменшення кількості жирових відкладень, а за рахунок інших тканин або виведення рідини. Тому, цілком можливо, що процент жиру збільшиться або залишиться сталим, а прицьому ви втрачатимете вагу.

Для людей, які активно займаються спортом, жиромір зможе показати ефективність тренувань.

Як діє жиромір?

Цей пристрій за допомогою низькочастотного безболісного електричного імпульсу, що проходить через тіло рееструє ваші індивідуальні показники. Достатньо взяти пристрій в простягнуті руки і надиктувати лікарю чи асистенту свої показники: вік, зріст, стать.

Пристрій самостійно визначить ваш ІМТ (індекс маси тіла), вагу, процент вісцерального жиру, процент підшкірного жиру та рівень гідратації (водного балансу).

Важливим є показник вісцерального жиру.

Крім підшкірного, існує вісцеральний жир. Це різновид внутрішнього жиру, що огортає собою внутрішні органи, та приводить до ожиріння. Небезпека вісцерального жиру полягає в тому, що він безпосередньо впливає на роботу цих самих органів, змінює їхню структуру, порушує роботу. Таке втручання приводе до збою і наступного порушення обмінних процесів організму.

Обстеження – важлива міра профілактики, що здатна попередити розвиток хвороби. Піклуйтеся про своє здоров’я!

Завітайте на фестиваль “Живи активно” у Києві сьогодні і зробіть заміри безкоштовно!