Активні вихідні 30-31 січня: де провести вікенд разом з дітьми

Перший місяць року добігає кінця. Хочеться, щоб ми запам’ятали його сніжним, іскристий і веселим. Пропонуємо вам різноманітні варіанти дозвілля, щоб активно і з задоволенням провести вихідні всією родиною.

Зимове містечко розваг «Sky Winter Park»

Тут можна вдосталь насолодитися улюбленими зимовими активностями: у чарівному замку Хогвортс відвідати уроки магії чи пограти в квідіч;  покататися на ковзанці чи на атракціонах, спуститися з гірки на санках чи зліпіти сніговика  – обирати вам! На вас також чекають строкаті карнавали і захопливі майстер-класи. А на завершення – теплий чай і ароматний глінтвейн!

Де відбудеться: Sky Family Park, на території ТРЦ «SkyMall», проспект Генерала Ватутіна 2-т.

Дикий Travel

У суботу відбудеться подія присвячена справжнім подорожам. На цій зустрічі ви з головою поринете у дивовижний і захоплюючий світ диких подорожей по лісах, горах і далеким країнам. Тут можна буде знайти однодумців і супутників, вислухати поради та отримати відповідь на будь-яке питання. 40 досвідчених спікерів поділяться з вами своїм досвідом відокремлених і extreme-подорожей, розкажуть неймовірні історії про те, як вони жили в лісах, спали в землянках, йшли тисячі кілометрів наодинці з собою. Крім того, у програмі для вас приготовлені: фотопроект «Дикість в кожному», презентація захоплюючих книг і фільмів, travel – маркет і найголовніше, дивовижні майстер-класи для дітей після яких ваша дитина точно стане фанатом подорожей і захоплюючих пригод.

Де відбудеться: Простір «Izone», вул. Набережно-Лугова 8.

Екскурсія в ангар НАУ

Подивитися зблизька на пасажирський авіалайнер, відчути себе пілотом в справжньому старовинному літаку, покрутити штурвал, подивитися, як йде підготовка до зльоту: випускаються шасі, розкручуються гвинти. … Що може бути цікавіше і захоплююче для дітей? Розглянути вертольоти, авіаційні гармати, ракети і бомби, що це якщо не справжня авіа-пригода! І все це – в просторому і комфортному приміщенні ангару Національного авіаційного університету. Екскурсія стане захоплюючою розвагою для всієї родини, адже дорослі і діти дізнаються багато нового і цікавого про машини, що підкорюють повітряні простори, і їх творців.

Де відбудеться: проспект Комарова, 1 (Національний авіаційний університет)

Екскурсія за лаштунки цирку

Цирк, цирк, цирк! Смішні клоуни, екзотичні тварини, вражаючі номера жонглерів, яскраві трюки акробатів, – це чарівний світ цирку! Але діти навіть не здогадуються, що за лаштунками цирку набагато цікавіше, ніж в залі. Це можливість зазирнути у святая святих циркових акторів і дізнатися: як люди перетворюються на казкових персонажів у гримерних кімнатах, як вмілі майстрині шиють фантастичні яскраві костюми, як готуються актори до виступів, як живуть чотириногі артисти, що їдять і  як тренуються. Ви почуєте масу цікавих історій з життя Країни чудес і чаклунства!

Де відбудеться: пл. Перемоги, 2, Національний цирк України

Вартові мрій

Добра різдвяна казка про хлопчика Макса і чарівного Кота – Хоронителя Різдва. У цьому масштабному барвистому шоу використовуються новітні 3D- і LED-технології, що дозволяють поринути в атмосферу магії і чудес. Дарують життя казковим персонажам на сцені учасники популярного телешоу «Танцюють всі!», акробати та артисти цирку. «Хранителі мрії» – це унікальна новорічна вистава, згадувати про яку із задоволенням будуть і діти, і дорослі. Справжня феєрія барв, музики, танцю і магії!

Де відбудеться: ВДНХ (7 павільйон), вул. Академіка Глушкова, 1

Захоплюючі барабанні посиденьки для дітей і дорослих

А чи знаєте ви, що розмовляти, передавати новини, чи думки можна не тільки словами? Багато народів з різних куточків нашої планети багато століть тому дуже довгий час  жили в тісному зв’язку з барабанами та спілкуються за їх допомогою. Діти почують дивовижні історії про цих найдавніших музичних інструментах, дізнаються про особливості етнічних барабанів, і навчаться грати на них під керівництвом досвідченого викладача. І хто знає, може на цьому майстер-класі дитина проявить дивовижний талант і в майбутньому стане видатним музикантом.

Де проходить: вул. Ярославська, 31

«Нестайківські читання»

Ваша дитина любить читати? Тоді вам з малечею неодмінно необхідно відвідати у суботу, 30 січня, книгарню «Є», що на «Золотих воротах».

Унікальні розповіді про життя та творчість непересічного українського письменника Всеволода Нестайка, читання улюблених творів у виконанні акторів та письменників, а також різноманітні інтерактиви – позитивні емоції гарантовано! Подаруйте таку чудову нагоду своїм діткам!

Де проходить: книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота».

Майстер-клас «Книжкова ілюстрація для дітей»

А що, як запропонувати намалювати дитині книжку самостійно? І не просто так, а разом з досвідченим педагогом і чудовою художницею. Діти навчаться розуміти задумку автора казки, знаходити головне, розповідати власну версію історії та створювати дивовижні ілюстрації. Просто і доступно дітям розкажуть про основи композиції, підбір кольорів, структуру книги і на завершення – допоможуть створити власну ілюстрацію до дитячого вірша.

Де проходить: вул. Бастіонна, 5А, оф.1

Бажає вам теплих і активних сімейних вихідних!