Любов, любов та ще раз любов: 5 варіантів святкування Дня закоханих

На ці вихідні припало одне з найромантичніших свят у році – День Святого Валентина. “Живи активно!” підготував для вас топ-5 найцікавіших подій столиці, де обов’язково сподобається закоханим та тим, хто хоче закохатися.

Свято в “Мануфактурі”

Ще 7 лютого в “Мануфактурі” відкрився ярмарок романтичних подарунків. Тут можна придбати авторські подарунки – роботи сучасних майстрів декоративно-прикладного мистецтва, солодощі та сувеніри. Серед представленого асортименту кожен знайде щось цікаве: оригінальну біжутерію, в’язані іграшки, листівки, квіти, солодощі та різноманітні вироби ручної роботи. 14 лютого пройде основна розважальна програма, святковий концерт у джазовому стилі. Крім того, з 12 до 17 години відбудуться творчі майстер-класи, на яких кожен бажаючий зможе зробити на пам’ять власну “валентинку” або handmade сюрприз. А ще в цей день можна взяти участь у акції “Романтичне послання”. Для участі в акції необхідно відвідати фотозону в аутлет-містечку. Далі в зоні любовних послань залишити своє любовне освідчення або побажання на Дереві любові, зробити selfie з Купідоном і виставити фото в своєму акаунті Facebook з відміткою сторінки “Мануфактура” або Instagram з хештегом #manufactura_outlet_village. Перші 25 пар отримають приємні сюрпризи від аутлет-містечка “Мануфактура”, а перші 5 пар – подарункові сертифікати від бутиків!

Ярмарок подарунків на “Даринку”

11 лютого на “Даринку” розпочався тематичний ярмарок, де кожен може знайти свій бажаний подарунок. Тут багато чарівних речей з атрибутами свята, які якнайкраще зможуть передати ваші почуття: романтичні листівки, м’які іграшки, подушки у формі серця, букети шоколадних квітів і не тільки. Крім вдалих покупок, гостей ярмарки очікує чудова атмосфера. Вже при вході вас зустрінуть чарівні міми, які на мові жестів зроблять комплімент і привітають з Днем Св. Валентина. Також спеціально до свята на “Даринку” з’явиться велике поле з ромашками, де всі бажаючі можуть поворожити на любов. Для тих, хто небайдужий до фотографування і не пропускає можливості зробити яскраве фото з коханим, буде кілька оригінальних фотозон. Перша локація, як із голлівудських фільмів, – красиво декоровані гойдалки кохання. Друга – являє собою незвичайну конструкцію з пазлом, де можна викласти ім’я своє і коханого. Всі фотозони абсолютно безкоштовні для відвідувачів і будуть відкриті до самого понеділка.

День закоханих у Стародавньому Києві

Пориньте в романтику Середньовіччя в “Парку Київська Русь”. 14 лютого увесь світ відзначає День святого Валентина, а наші предки – слов’яни в останній місяць зими влаштовували свято Колодія. Під час святкування традиційно відбувалися гучні забави для закоханих, і для тих, хто шукає собі пару. У Стародавньому Києві Ви зможете взяти участь в давньослов’янських розвагах. Розпочнеться святкування з театралізованої вистави на Великому ристалищі. Тут оживе прекрасна старослов’янська легенда про богів любові Лелю та Ладу, яка відтворена за стародавніми рукописами. А потім за традицією почнуться веселі гуляння. На свято Колодія у древніх слов’ян поєднувалися самотні серця. Тому для тих, хто ще не знайшов свою любов, на Великому ристалищі пройдуть спеціальні ігри та обряди. Ну а тих, хто зустрів свою долю, чекають романтичні конкурси для двох, щоб ще яскравіше розпалити вогонь почуттів. І звичайно, в Стародавньому Києві ви зможете смачно поїсти і зігрітися гарячими напоями від княжих кухарів.

UAmade Fest in LOVE і Cross-dating weekend

Святковий ярмарок і Cross-dating weekend: побачення і одруження. Розважальна програма та ярмарок складені таким чином, щоб весело було всім: батькам з малюками, закоханим і вільним.  Організатори фестивалю підготували декілька тематичних зон:

MARKET ZONE, яка займає близько 600 кв.м. Все що можна одягнути, взути, з’їсти, почитати чи полистати тут. Від верхнього  одягу до блокнотів чи варення.
KIDS ZONE, яка наповнена справжньою магією світла. Електричне Тесла Шоу Київ – спектакль, де можна буде побачити справжню блискавку, яка грає музику розрядами від Професора Сергеніуса. Управління електрикою, сяючі самі по собі лампи Генератори Тесла та багато іншого. Найсміливіші зможуть взяти участь в шоу самостійно.

PHOTO ZONE і BEAUTY ZONE – абсолютно безкоштовні, як і вхід на фестиваль. Розважальна програма, чарівний купидон, стильний маркет і відчайдушний шопінг, фотозони, гриль, гарячі і міцні напої, приворотне зілля, легкі коктейлі та конкурси. Кращі діджеї та весела музика не дадуть вам нудьгувати.
CROSS-DATING ZONE: професійні ведучі з Speed ​​dating Kiev допоможуть пройти побачення на всі 100% і знайти тобі свою половинку.
У WENDING ZONE: гарячий Елвіс чекає тебе і твою пару, щоб провести весільний обряд прямо на # UAmadeFest in LOVE. Кожна пара отримає свідоцтво про шлюб.  Саме цікаве, що парою може бути будь-хто. Ви можете бути знайомі з людиною 5 хвилин або одружені вже років 20, ви можете бути один з одним подружками або хлопцями – це  абсолютно неважливо. Як кажуть організатори: “Ми за любов!”.

Різноманітні і смачні бургери, чебуреки, глінтвейн, кава, солодощі навіть для прихильників вегетаріанської їжі буде чим себе побалувати на FOOD ZONE. Отже розваг вистачить кожному.

Арсенал Любові

11 лютого в Мистецькому Арсеналі стартував “Арсенал Любові” та спеціальний проект “Зона безпечного любові”, створений Фондом «АНТИСНІД» за підтримки Фундації Кока-Кола. Організатори заходу закликають не просто підготуватися до свята, провівши час зі своєю коханою половинкою в атмосфері затишку, але й звернути увагу на важливі питання соціуму – благодійності, взаємодопомоги, цивілізованого підходу до відносин і захисту свого життя й здоров’я від ВІЛ/СНІДу. Арсенал Любові прагне нагадати про необхідність частіше проявляти найсвітліші почуття.
У «Зоні безпечної любові» на відвідувачів чекають лекції, дискусії та зустрічі з українськими тренд-сеттерами та відомими людьми. Вони допоможуть значно розширити уявлення українців про секс та кохання на перетині з темами мистецтва, фотографії, кіно, літератури та психології.

У програмі Арсеналу Любові:

  • мистецтво, музика, мода і кіно;
  • beauty-corner і святкові фотозоні;
  • романтичні кафе;
  • безліч цікавих подарунків: прикраси, книги, квіти, солодощі, іграшки, сувеніри та багато іншого;
  • лекції та майстер-класи;
  • розіграш подарункових сертифікатів.

Кожен, хто піклується про своє здоров’я, зможе долучитися до майстер-класів з теорії та практики використання презервативів, а також послухати модний огляд здорового способу життя. Усі закохані зможуть засвідчити свою любов та укласти віртуальний шлюб у «Дигітальній шлюбні».

Протягом чотирьох днів у «Зоні безпечної любові» працюватиме пункт безкоштовного швидкого тестування на ВІЛ, консультування з питань профілактики ВІЛ/СНІД, безпечного сексу та здорового способу життя.

У рамках Арсеналу Любові Одеський міжнародний кінофестиваль влаштує кінопоказ минулорічного каннського номінанта і недавнього фаворита підпільного прокату – «Лобстера» про небезпечне і самотнє кохання. В солодкий день Св. Валентина сюжет стрічки додасть ложку дьогтю, однак, нагадає про важливість прояви щирих почуттів.

Вибирайте той варіант дозвілля, який більше до вподоби вам і вашій половинці, та насолоджуйтеся!