Ранкові напої для боротьби з раком

На сьогодні рак залишається провідною причиною смерті у світі. Одним із найкращих способів запобігти хворобі є підтримка здорового способу життя. Він передбачає регулярні фізичні вправи та підтримання нормальної ваги, уникання стресових ситуацій і відмову від куріння. Дуже важливою є також здорова збалансована дієта із додаванням продуктів, що мають протизапальні властивості, уникаючи вживання фаст-фуду та напівфабрикатів. Останні якраз підвищують ризик розвитку раку.

Сніданок є найважливішим часом для прийому їжі протягом дня. З метою зміцнення імунітету для захисту від раку можна включити у ранкову трапезу певні корисні напої.

Які саме напої

Сік із додаванням куркуми чинить потужну протизапальну та знеболювальну дію, покращує травлення та усуває токсини.

Для приготування знадобляться: 2 зелених яблука, 2 моркви, 1 лимон, 1 маленька головка імбиру (очищена) та 2 кореня свіжої куркуми (очищеної). Всі інгредієнти вимити, перемолоти у блендері, додати льоду та одразу ж випити.

Чудовий фруктовий смузі – ще один антиоксидантний напій, який чудово підходить для вживання на сніданок та перед тренуванням. Він забезпечить тривалу енергію і зміцнить імунну систему.

Для приготування знадобляться: 2 чашки заморожених ягід – чорниці, ожини, малини та полуниці, 1 заморожений банан, 1 стакан грецького (фільтрованого) йогурту, 1 ст.л. меду та півсклянки фільтрованої води. Всі інгредієнти перемолоти у блендері та одразу ж випити.

Чашечка яванської кави не є ворогом здоров’я. У помірних кількостях цей напій може допомогти знизити ризик серцево-судинних захворювань, цукрового діабету 2-го типу, а також покращити пам’ять та увагу.

Дослідники отримали дані, згідно з якими люди, що регулярно п’ють таку каву, мають на 15% меншу вірогідність захворіти на рак.

Для приготування знадобляться: 1 чашка кави, 2 ст.л. несолоного вершкового масла, 1 ст.л. кокосової олії та щипочка кориці. Слід спочатку зробити каву, потім збити разом з іншими інгредієнтами у блендері та одразу ж випити.

За матеріалами www.worldhealth.net

Читайте також:

Історія про дієту, яка врятувала життя 

Сік vs. Cмузі 

Зелений смузі