ТОП-10 подарунків для активної людини

26 грудня, на наступний день після католицького Різдва, у Великобританії, Австралії, Новій Зеландії та Канаді святкують Boxing Day. Хоча дослівно назва цього свята з англійської дійсно перекладається як День коробок, більш звична для нас назва – День подарунків, адже мова йде саме про яскраві коробки з різдвяними подарунками, які  Санта Клаус залишає під новорічною ялинкою в ніч з 25-го на 26 грудня.

Boxing Day є одним із державних свят Великобританії та офіційним вихідним. Цей день також відомий як день шаленого шопінгу: торгові центри оголошують обвал цін і працюють з 5 ранку до пізньої ночі. Деякі магазини навіть заздалегідь проводять реєстрацію бажаючих зробити покупки 26 грудня, адже всюди товкотнеча та довжелезні черги. Також в цей день до магазинів можна повернути ті подарунки, які не припали до смаку.

Якщо ви ще не вирішили, що подарувати близьким та друзям, то ця стаття саме для вас. До вашої уваги – ТОП-10 подарунків, які точно не повернуться на полиці магазинів! Це сучасні та корисні речі для активної людини, яка вже веде здоровий спосіб життя або готова до змін.

ТОП-10 подарунків 

  1. Ланч-бокс. Стане у нагоді людині, яка слідкує за своїм раціоном та не бажає відмовлятися від здорових обідів, де б вона не була.
  2. Термос або термокружка. Улюблені кавові напої або чайні композиції тепер завжди будуть поруч – по дорозі на роботу, на прогулянці, у поході.
  3. Сухофрукти та горіхи. Це не тільки смачний, а і корисний снек, який можна брати скрізь із собою. Можете звернутись до компанії, яка оформить композицію із сухофруктів та горіхів у букет або якусь неймовірну композицію.
  4. Гра «Твістер». Ця популярна рухлива гра зробить відпочинок у компанії не лише веселим, а й активним.
  5. Абонемент у фітнес-клуб або басейн. Ви даруєте не абонемент – ви даруєте нове життя! Такий подарунок підійде і новачкам, яким буде легше зробити перший крок, і затятим спортсменам, які вже не уявляють свого життя без регулярної фізичної активності.
  6. Блендер. Апетитні супи-пюре, смачні смузі,  молочні коктейлі – прийшов час для кулінарних фантазій та експериментів.
  7. USB-іонізатор повітря. Цей сучасний девайс насичує простір навколо комп’ютера негативно зарядженими іонами, тим самим очищуючи повітря від бруду та пилу та нейтралізуючи дію електромагнітних полів.
  8. Сковорідка-гриль. Продукти, приготовлені на такій сковорідці, зберігають набагато більше корисних речовин, ніж при звичайному смаженні, до того ж ця сковорідка практично не потребує олії. Страви виходять смачними і відповідають принципам здорового харчування.
  9. Термобілизна. Невід’ємний атрибут людини, яка не перестає бути активною навіть в осінньо-зимовий період.
  10. Ролики або ковзани. Такий подарунок сподобається не лише дітям, а і дорослим. Веселий та активний відпочинок у колі родини або у компанії друзів – що може бути краще?

Принцип «дарувати те, що хотів би і собі» – давно застарів. Всі ми маємо різні інтереси, бажання і мрії. Тому подумайте, чого б хотілося саме їй – вашій близькій людині. Однак подарунки із нашого списку – це безпрограшні варіанти, адже кожен із нас хоче залишатися молодим, здоровим та активним. Інколи нам потрібно лише допомогти зробити перший крок.
 
Веселих вам свят та найкращих подарунків!

Підготовлено Галиною ТЕЛИЧУК 
спеціально для “Живи активно!”

 

Також читайте “Стіл замовлень до Святого Миколая – що діти мріють знайти під подушкою?”

“Активний Новий рік: де та як?”