ТОП-7 ефективних процедур проти целюліту

 

З целюлітом стикаються майже всі представниці прекрасної статі. Але, ми жінки не збираємось миритися з «апельсиновою скоринкою» і всіма силами намагаємося боротися з цим недоліком.

ТОП -7 процедур від домашніх до салонних, тільки найефективніші і перевірені.  

Вакуумний масаж

Вакуумний масаж призначений для усунення целюліту та корекції фігури в цілому. Банки для масажу можна придбати в аптеці. Перед масажем слід прийняти гарячий душ, гарно розтерти шкіру рушником і зробити легкий масаж руками проблемної зони вашого тіла. Далі нанести на шкіру будь – яке масло і банку прикласти до тіла так, щоб «засмоктало» шкіру… і вперед! Закріплену банку слід перетягувати з низу вверх.  Процедура не з приємних, але ефективна.

 Ванна з морською сіллю

Морська сіль виводить зайву рідину з організму людини і розщеплює жирові тканини. Йод, мінерали та кальцій, що містяться в морській воді,  допомагають стати шкірі більш пружною. У теплу ванну додати 500 грам морської солі і полежати в ній 15 – 20 хвилин. Для посилення ефекту, після ванни можна зробити масаж з сіллю та оливковою олією.

Кавовий скраб

Ще один реальний спосіб подолати целюліт. Кофеїн здатний розщеплювати жири, а антиоксиданти, що містяться в каві підвищують здатність шкіри до регенерації.


Один з рецептів кавового скрабу:

В кавову гущу додати 1 чайну ложку меду та додати пару капель ефірного масла. Всю суміш перемішати та втирати в шкіру масажними рухами. Прийняти теплий душ і зволожити шкіру.


Контрасний душ

Принцип впливу контрастного душу на організм являє собою циклічний процес розігріву та охолодження тіла. Завдяки контрастним температурам води, пори шкіри поперемінно звужуються і розширюються і, як результат, судячи з відгуків фахівців, виводяться жирові пробки й забруднення.

Кріоліполіз

Процедура кріоліполіза робиться на апараті Zeltiq: до проблемної зони прикладають вакуумну насадку, яка трохи засмоктує шкіру (це не боляче!).  А потім протягом декількох хвилин обробляє її холодом. Після цього жирові клітини пропадають, а шкіра стає більш гладкою. Щоб побачити результат, потрібно пройти курс з 8-10 процедур.

Кавітація

Процедура кавітація безболісна і при цьому ефективна. Жирові відкладення «розганяються» за допомогою звукової вібрації – робиться це на апараті Impact Sorisa. Спеціальною насадкою, яка буквально розбиває жирові клітини, лікар проходиться по проблемних зонах – стегнах, сідницях і животі. Щоб результат був помітний і довготривалий, потрібно зробити 5-10 сеансів в залежності від індивідуальних особливостей.

Ручний антицелюлітний масаж

Ручний масаж ефективний тим, що лікар сам відчуває, наскільки інтенсивний вплив потрібен тілу. Крім цього, результат помітний майже відразу – деякі відзначають зменшення целюліту вже після першого сеансу.

Потрібно пам’ятати, що боротьбу з целюлітом потрібно проводити комплексно. До вищезгаданих методів додайте правильне харчування та спорт і забудете, що «апельсинова шкоринка» колись турбувала.

Підготувала Інна Ляшенко