Особисті секрети привабливості від телеведучої і моделі Яни Брилицької

Українські жінки відомі у всьому світі своєю красою та чарівністю. Прекрасно, коли зовнішня краса гармонійно поєднується із красою внутрішньою, а яскрава зовнішність – із яскравим талантом. Українська модель, телеведуча та співачка Яна БРИЛИЦЬКА поділилася із нами секретами свого внутрішнього сяйва. 

– Вітаю вас зі  минулими святами! Чи вдалося провести час із рідними?

–  Дякую за привітання! Всіх читачів також зі святами! Так, вдалося, можливо не так багато, як хотілося, але вдалося! Сім’я для мене займає дуже важливу частину мого життя.

 

–  Яка ваша найулюбленіша новорічна страва? Чи дотримуєтесь ви якихось дієт?

–  Я люблю все, що готує моя мама! Це і славнозвісне новорічне олів’є, і картопелька, запечена з м’ясом, і, звичайно, кутя! Я б її їла цілий рік! Дієт не дотримуюсь –вважаю, що це шкідливо для організму. Я намагаюсь харчуватися правильно: не їм дуже жирної, смаженої їжі, вживаю багато овочів та фруктів. Але я дуже люблю солодке, тому інколи себе балую.

 

– Ви модель, телеведуча, співачка! Яка роль вам більш за все до душі? Що приносить вам найбільше задоволення?

–  Звичайно, основне моє направлення – це музика! Мені пощастило, адже моя робота – це водночас і моє хобі, і час для віддушини. Музика – це невід’ємна частина мене. Можу сказати, що на першому місті для мене в житті мої рідні, а також  музика, творчість і сцена! Це чотири основні пункти, які роблять мене щасливою людиною.

 

–  Чи є у вас якісь б’юті секрети, які завжди допомагають чудово виглядати?

– У моєму віці ще рано говорити про якісь б’юті секрети. Все дуже просто: зранку і ввечері просто наношу на обличчя зволожуючий крем. Інколи роблю вдома маски. Насправді, не треба витрачати купу грошей, щоб добре виглядати. Краса жінки в її внутрішньому світі, в тому, як вона вміє слухати свій організм і обов’язково – в правильному харчуванні. 

 

–  А як щодо ідеалу краси – 90-60-90?

– Кожній жінці потрібно наближатися до того ідеалу, в якому вона себе відчуває найбільш комфортно, в якому вона знає, що особлива, кохана і по-справжньому прекрасна – і це зовсім не обов’язково мають бути параметри 90-60-90.

– У вас шалений графік – чи знаходите час для спорту?

 – Так, без спорту я вже не можу! Займаюсь в тренажерному залі з персональним тренером. Навіть якщо день розписаний похвилинно, намагаюсь прокинутися раніше звичайного і все ж таки піти на тренування. Також люблю бігати – чергую силові навантаження з кардіо тренуваннями.

 

– Як щодо зимових видів спорту: лижі, сноуборд, ковзани?

– Професійно не займаюсь – навіть боюся ставати на ковзани! Це мабуть дитяча травма, яка до сих пір мене не покидає:) Але до катання на лижах відношуся добре.Взимку частенько їжджу кататися.

 

– Звідки ви черпаєте натхнення, можливо, медитуєте?

– До медитацій я поки що не дійшла, тому що темперамент у мене не дуже спокійний і посидючий. Але сподіваюсь, що в майбутньому я таки навчусь медитувати. Натхнення черпаю з усього, що мене оточує: з людей, які навколо, з природи, з подорожей, і звичайно – з музики!

 

–  Як вам вдається завжди залишатися в гармонії з собою? Хто для вас найкращий психолог?

–  Найкращий психолог для мене – це моя мама. Вона дійсно вміє слухати, і може дати пораду, коли це потрібно. 

– Що б ви побажали сучасним українським жінкам? Як знайти себе і розкрити свої таланти? 

–  В першу чергу, треба навчитися приймати себе такою, яка ви є, любити себе за всі свої плюси та мінуси. Навчіться слухати своє серце. Любіть людей і навчіться прощати. Я вважаю, що кожній жінці притаманна творчість, вона може проявлятися будь в чому – чи то в приготуванні обіду, чи то в читанні лекцій на трибуні. Просто потрібно пробувати, не зупинятися і завжди бути в пошуці. 

 

– Ви стали віце-міс «Україна-Всесвіт», а отже посланницею мира і добра. Побажайте щось українцям у 2016 році!

– Я вірю, що 2016 рік для нас буде успішним! Я бажаю всім українцям миру в їхніх домівках, любові в серцях, достатку і впевненості в завтрашньому дні!

Бесіду вела Галина Теличук