Зелені напої – чудовий спосіб розпрощатися із зайвими кілограмами

смузі

До вашої уваги декілька зелених напоїв, які завдяки своїм властивостям дуже ефективно впливають на процес спалювання жиру, а, також, є особливо корисними для тих, хто хоче схуднути природнім способом, не вдаючись до лікування або до способів, що можуть зашкодити вашому здоров’ю.

Ківі, шпинат, латук

У поєднанні ці звичні продукти перетворяться на смачний та здоровий напій з великим вмістом клітковини, хлорофілу і антиоксидантів. Їх сечогінні властивості особливо корисні для спалювання достатньої кількості жиру, для того, щоб зменшити ваші об’єми і позбутися зайвої ваги. Крім поживних речовин, які цей казковий зелений напій дає вашому тілу, він допомагає врегулювати проблеми травлення, а також відмінно підходить для зниження стресу.

Для того щоб правильно підготувати цей коктейль, вам слід помити і почистити ківі, помити п’ять листків шпинату, три листки салату і додати столову ложку чистого меду. Покладіть це все у блендер та залийте склянкою окропу. Змішуйте, поки всі інгредієнти не перетворяться на однорідну суміш, а потім процідіть.  Ви отримаєте майже прозорий сік, який можете з насолодою випити.

Ми рекомендуємо пити цей коктейль принаймні тричі у тиждень, і бажано вранці.

Груша, селера, ананас, грейпфрут та мед

Неймовірне поєднання смачних інгредієнтів після змішування яких ви отримаєте цікавий напій, який також має велику кількість поживних речовин та буде корисним для вашого тіла. Завдяки вмісту клітковини, напій допоможе вам ефективно вивести токсини з травного тракту, а селера, відома своїми сечогінними властивостями, допоможе позбутися і зайвої рідини в тілі.

Для того щоб приготувати цей коктейль вам необхідно використати половину груші, два стебла селери, сік з двох грейпфрутів, скибочку ананасу і столову ложку меду. Змішуйте всі продукти в блендері, щоб вони добре з’єдналися і  були готові для пиття.

Зелений сік із чудо-інгредієнтами

А ось цей сік спеціально створений для спалювання жиру, тому його вживати необхідно в ранкові години протягом десяти днів, а потім зробити перерву, знову ж таки, на десять днів. Цей дивовижний сік – потужне джерело вітамінів С і В6, а також клітковини, Омега-3 жирних кислот та багато інших.

Для його приготування необхідно добре промити стебло селери, сім листочків шпинату, півсклянки петрушки, нарізане і очищене яблуко, сік з лимона, і половину огірка. Змішайте ці складники до однорідної суміші,  і відразу ж випийте.

Пам’ятайте, що ці коктейлі сприяють виведенню певних речовин з вашого тіла, тому їх вживання не повинно бути занадто довгим або частим. Слідкуйте уважно за будь-якими небажаними реакціями організму на напої. Якщо ви помічаєте, що щось негаразд, то одразу ж слід припинити вживати соки, тому що кожне тіло  реагує на таке оздоровлення по-своєму.

Підготувала Гоцуляк Любов