Ключ до тесту «Хвиля за хвилею»

Більшість з нас інтуїтивно вловлює виразні психологічні асоціації між морем і сексом. Ваші уявні пригоди на хвилях можуть розповісти про те, чого ви чекаєте і до чого прагнете в сфері сексуальних відносин.

1. Протягом історії людства і в самих різних культурних традиціях море незмінно зображується сутністю жіночого роду. У світлі цього підходу дошка для серфінгу є виразним прикладом того, що Зиґмунд Фрейд назвав «фалічним символом».

Для жінок: Ваш опис дошки для серфінгу відображає ваші уявлення про сексуальні характеристики сильної половини людства.

Для чоловіків: У вашій відповіді просвічує ваше сприйняття власної сексуальності.

  • «Дошка як дошка, нічого особливого. Досить поглянути на одну, щоб зрозуміти, як виглядають всі інші». Ви бачили занадто мало дощок для серфінгу. Або, навпаки, занадто багато.
  • «Це не дошка, а справжній монстр! Ось такий довжини! По центру у нього яскрава червона смужка. Він блищить і лисніє під свіжим шаром воску». Спасибі за відвертість. Ми дізналися навіть більше, ніж потрібно 🙂
  • «Це стара непоказна пошарпана дошка, яка нікому тепер не потрібна». Не поспішайте з висновками. Хтозна? Тюбик воску, невелике полірування, і стара дошка заблищить як нова.

2. Описані вами погодні умови для занять серфінгом – це надії і очікування, які ви покладаєте на секс:

  • «Вода тепла і приваблива. Хвилі м’яко плескаються об берег». Такі слова кого завгодно налаштують на романтичний лад.
  • «Вода трохи прохолодна, а хвиль взагалі немає». Не переживайте, як-небудь іншим разом. Ви себе ще покажете. А сьогодні можна просто притиснутися один до одного і насолодитись комфортом на розстеленому пляжному рушнику.
  • «Хвилі просто гігантські! Дев’ятий вал! Цунамі! Тримайся, дитинко !!! . Гей, приятель, пригальмуй! І полегше на віражах!

3. Повне занурення в безодню вируючих хвиль – це метафора, що описує пік сексуального задоволення. Думки і почуття, охоплювали вас в ті миті, що ви намагаєтеся спливти на поверхню, відповідають відчуттям, які ви відчуваєте в судомах екстазу.

  • «О, чорт, майже вийшло! Я був такий близький до успіху!». Схоже, ви очікували від цього маневру чогось більшого?
  • «Рятуйте! Допоможіть! Я не маю чим дихати!». Будемо сподіватися, що поруч з вами є людина, яка вміє робити штучне дихання.
  • «Ха, а тут премило. Мабуть, я не буду відразу виринати, а поплавати тут, поки не пройде хвиля». Не варто так розніжуватись. Рано чи пізно все одно доведеться спливати, щоб поповнити запаси повітря.

4. До людини, що стоїть на березі ви проявляєте активний сексуальний інтерес. Такий інтерес не обов’язково має на увазі стійкий статевий потяг. Можливо, вам просто було б цікаво дізнатися, як ця людина поводиться в найінтимніші і розкуті моменти. Втім – хоча це всього лише припущення, – не виключено, що ви дійсно хочете упевнитися в цьому емпіричним шляхом.

Хто ця людина – ваш нинішній коханий або таємне любовне захоплення? Ця новина не повинна стати для вас занадто великим відкриттям. Але ж серед вас, напевно, є і ті, хто вгледів на березі суб’єкта зі схожими статевими ознаками, свою сестру або зубного лікаря…

Не турбуйтеся.

Ми вміємо зберігати таємниці=)

Підготувала Ольга ПЕРЕПАДА 

Кандидат психологічних наук, 

психолог вищої кваліфікаційної категорії, 

соціальний працівник

© ЖивиАктивно