Де найчастіше займаються сексом вдома

Схоже, люди не тільки дивляться телевізор у вітальні і купаються у ванній. Коли справа доходить до сексу, саме ці кімнати є найпопулярнішими після спальні.

Якщо ваше сексуальне життя стає прісним і нудним, вчені радять експериментувати. Пари, які не обмежуються спальнею, виявилися на 11% більш задоволені своїми стосунками і на 33% – статевим життям, ніж інші.

Кухня, домашній офіс, кладовка, пральня і навіть сходи – до чого тільки не додумуються закохані пари!

Особливо пристрасні із не обмежуються будинком і час від часу вчиняють землетруси на задньому (чверть опитаних) і передньому дворі (8% респондентів).

Також вчені з’ясували, що неодружені пари змінюють локацію частіше, ніж ті, що перебувають у шлюбі.

Зате кілька подружніх пар заявили, що неодноразово займалися цим… у шафі. Мабуть, ховалися від дітей. Як і безліч тих, хто віддає перевагу ванній кімнаті (ще б пак, адже це єдина кімната із замком)!

Опитування пройшло 1048 чоловіків та жінок віком від 18 до 80 років. Результати показали, що для більшості з них немає нічого дивного у тому, щоб займатися сексом поза межами спальні.

Джерело: http://www.health.com/sex/popular-places-to-have-sex-outside-bedroom

Від редакції – це є дані американського дослідження, дуже сподіваємося, що найближчим часом ми зможемо поділитися думками і українських пар.

Також читайте:

Чи корисний швидкий секс