Шкільний ранець

“В мами сльози на очах, я іду до школи!” співає мені мій син, який цього року іде у перший клас. Звісно, що у пісні йдеться про емоції зовсім іншого характеру, ніж обирання ранця, але… Всі, хто має дітей шкільного віку, знає, що зібрати шкільне спорядження для дитини не так і просто, незважаючи на великий асортимент усього чого тільки хочеш! Тому…тим, хто має пройти через це вперше, рекомендуємо виділити на це день, чи, навіть, два. Щоб без поспіху і щоб всі залишилися щасливі.

Переважно у мами та дитини різні критерії у виборі ранця. Дитина бачить яскраву картинку, а мама практичність, функціональність та, звісно що, ціну.

Правда, емоційна складова є реально важливою, так як дитина охочіше складає ранець чи сідає робити уроки, якщо у неї пенал з улюбленим героєм, чи принцесою.

Часто буває, що дитині дарують ранець задовго до школи, що може призвести до того, що дитина буде хотіти зовсім інший, коли нарешті час тієї школи вже настане.

Тому <strong>краще таки на такий шопінг іти разом і обирати теж разом

Не купуйте надто коштовні ранці. Навіть, якщо дитина дуже акуратна і дбає про свої речі, йдеться про школу, де багато дітей і відповідно ранець можуть пошкодити. Також наступного року дитина може захотіти інший, бо принцеса на старому ранці їй буде здаватися надто дитячою.

Не варто купувати ранець “на виріст”, бо кожному віку своя величина. Якщо помилитися у розмірі, то можна зашкодити дитячому здоров’ю.

Не купуйте ж у першому магазині. Обійдіть кілька. Придивіться, прицініться. Повірте, що якщо витратити трохи більше часу, то ви знайдете саме “свій ранець”.

В цілому бажаю вам успіхів у цій не простій справі!)