В Києві відбувся фестиваль здоров’я “Живи Активно!”

10 вересня в парку ім. Т. Г. Шевченка відбувся фестиваль здоров’я «Живи Активно!»

Ми зацікавили та зібрали близько  5 000 людей. Ми дуже раді та горді)  Дякуємо всім вам.

На фестивалі працювало 4 зони – Вимірювань, Дитячих розваг, Лекторій та Фітнес.

В зоні Вимірювань неочікувано для нас утворилися черги, а батьків, які чекали на дітей, поки ті грали у футбол, карате, бігали естфети та розважалися з “тромбами”; з молоді, які “по пріколу вимірювались”; зі старших людей, що гуляли по парку. Але хочемо вас запевнити, що спілкування у чергах було  позитивним та інформативним. 

  • 900 людей виміряли артеріальний тиск
  • 1 100 людей виміряли відсоток вісцерального жиру (більшість навіть не підозрювали про існування такого) та індекс маси тіла
  • 630 виміряли рівень глюкози в крові,
  • 53 зробили ЕКГ. Кардіолог був неперевершеним. Really!
  • 72 людини перевірили щільність кісток (денситометрія)

А ще величезна кількість перевірок гостроти зору, стопи на плоскостопість та насичення крові киснем. Кількість випитих кисневих коктейлів невідома. Збилися рахувати. 

Найактивніші учасники фестивалю взяли участь у майстер-класах та семінрах, прослухавши психолога, дієтолога, спортивного тренера та терапевта.  Лекторій працював і в режимі питання-відовідь, дискусія була дуже цікавою. 

Також гості заходу змогли пройти експрес-опитування на визначення рівня тривожності та професійного вигорання (до речі, цим не проминув скористатися навіть аніматор Віні Пух, а також наш чудовий фотограф! А що, будь-яка робота є стресовою, а творча тим більше.

Вінні Пух – активний промоутер фестивалю Живи активно.

Наші Тромби

Зона Дитячих активностей

Серед бажаючих пройти обстеження були старші люди, що гуляли по парку і вирішили завітати на фест; батьки, які чекали на свою малечу, що грали у футбол, вчилися основам карате, бігали естафети і розважалися із аніматорами – веселим Віні-Пухом і недобрими Тромбами.

Партнер та головний натхенник проекту – проект «Живи активно!» – це платформа для поширення знань про активний та здоровий стиль життя: що робити, аби не хворіти? Як навчити дітей корисним звичкам? Як перемогти стрес? Як правильно бігати? Як завжди виглядати свіжо та молодо? На ці та багато інших питань ви знайдете відповіді на сайті http://zhyvyaktyvno.org/. Інтерв’ю із зірками про їхній стиль життя, коментарі профільних спеціалістів, результати новітніх досліджень, смачні та корисні рецепти, зручні калькулятори – і це лише верхівка айсберга під назвою «Живи активно!»

Команда фестивалю надзвичайно пишається проведеним фестом, натхненна теплими зустрічами та позитивними моментами, дякує партнерам, гостям та однодумцям, а також планує і далі радувати українців подібними заходами у всіх куточках нашої країни.

P.S. Команда Живи Активно підготувала масштабний фотозвіт, тож не пропустіть можливість знайти себе на фото.

Новини на нашій сторінці Фейсбук