В Києві відбувся сімейний фестиваль здоров’я

10 червня  в парку ім. Т. Г. Шевченка відбувся сімейний фестиваль здоров’я «Живи Активно!»

Нас відвідали близько  7 000 людей. Ми неймовірно вражені теплою енергетикою та вашими схвальними відгуками. Дякуємо всім вам.

На святі протягом дня лунала гучна музика, дзвінкий дитячий сміх, в цей же час продовжувалися майстер-класи, вимірювання та тренінги. Ваша зацікавленість надихає нас створювати подібні фестивалі в великих містах нашої країни.

На фестивалі працювало 4 зони – Вимірювань, Дитячих розваг, Лекторій та Фітнес.

В рамках фестивалю відбувся освітній проект “День гіпертензії” – відвідувачі змогли взяти участь у майстер-класах з правил вимірювання тиску, дізнатись про норми тиску та правила харчування.

Безліч людей різного віку слухняно очікували щоб перевірити рівень серцевого ризику, відсоток вісцерального жиру, щільність кісток, артеріальний тиск чи рівень глюкози  в крові. Наші лікарі та експерти були чемними та теплячими: давали поради старшим і розважали малюків, щоб ті не нервувались. Всіх нас об’єднувало бажання піклуватися про здоров’я. Невже це не чудово.

Поки матусі чи бабусі перевіряли показники свого самопочуття, діти тягнули їх до ігрових зон.

Там енергійна ведуча та відомі мультиплікаційні герої влаштовували різні ігри-руханки.

Спортивний клуб Champion Kids теж зібрав чимало діток навколо себе. На всіх бажаючий чекала розвиваюча гра з фішками, м’ячами та воротами.

А зовсім поряд можна було взяти кольорові олівці, фломастери і розмалювати веселі картинки.

Дитячий лікар навчала найменших, що робити якщо поранився, як обробити рану. Це було зовсім не страшно, бо моделями були іграшки та ляльки.

Також спеціаліст подолог давав рекомендації щодо правильного догляду за стопами, оглядав дитячі ніжки, радив, як вибрати правильне взуття.

А для енергії та сил ми частували всіх шипучими вітамінками.

В іншій зоні можна було більше дізнатися про волосся та нігті, про те, як зберегти їх красу та міцність. І дещо справді собибливе: за допомогою спецальної програми ми підбирали кардинально іншу зачіску. Сміливі експерименти чекали на відвідувачів фестивалів.

День був яскравим та насиченим, залишилися яскраві спогади та дуже багато фотографій!!