Як надмірна активність у соцмережах впливає на стосунки

Мрієте про ідеальні стосунки і в той же час не уявляєте свого життя без щоденного десятка фотографій в соцмережах з коханою людиною? Доведеться вас засмутити: треба вибрати щось одне. На жаль, мало кому вдається розвинути добрі стосунки з коханою людиною, звітуючи про кожен ваш крок в інтернеті, і зараз ми вам розкажемо чому.

1. Жити реальним життям набагато важливіше, ніж створювати ідеальний образ в соцмережах

Розкриємо вам таємницю: якщо в реальному житті все добре, пари не бачать сенсу в тому, щоб демонструвати своє щастя іншим. Це не означає, що варто припинити фотографуватися чи перевіряти свої сторінки в соцмережах. Просто вам варто акцентувати увагу на приємному проведенні часу разом в реальному світі, а не на створенні гарної картинки в Інстаграм, щоб ваша подруга «померла від заздрощів».

 

2. Виставляння напоказ проблем в стосунках не сприяє їх вирішенню

Писати про конфлікти з коханою людиною в соцмережах – шлях в нікуди. Ви справді думаєте, що хтось зможе вирішити ваші проблеми за вас? Ми теж впевнені, що ні. Наважтеся нарешті поговорити саме зі своєю половинкою, а не з безликим натовпом в соцмережах. Гарантуємо, цей спосіб набагато ефективніший.

3. Якщо ви справді щасливі разом, ви не бачите сенсу повідомляти про це у Фейсбуці

Цей момент може служити індикатором якості ваших стосунків. Що для вас приємніше: обіймати свого коханого чи писати про обійми з ним в Твіттері? Якщо друге, то вам варто серйозно задуматися над тим, чи ви справді щасливі з цією людиною. Може, вам просто хочеться погратися в стосунки?

4. Ви не повинні доводити всьому світу, що щасливі

Щасливі пари просто обожнюють проводити разом час. Вони не використовують один одного, щоб продемонструвати іншим, наскільки вони щасливі. Інколи вони навіть не ставлять статус «в стосунках», уявіть собі.

5. І фінальний акорд

Вчені довели, що люди, які не зареєстровані в соціальних мережах, щасливіші. Вони не порівнюють себе з кращими/успішнішими/цікавішими колегами чи знайомими, а просто насолоджуються життям.

Занадто часто ми забуваємо про головне — про наше реальне життя, стосунки, досвід та почуття, які відходять на другий план в гонитві за популярністю в мережі. Тому, якщо ви мрієте про щасливі стосунки, задумайтеся над тим, що саме і як часто ви пишете про себе на сторінках в соцмережах.