Чому треба читати щодня?

Хтось пам”ятає першу прочитану книгу у своєму житті? Ні, не ту, які читали вам, а яку ви самі прочитали? Я пам\”ятаю. Не впевнена, що вона була зовсім найпершою, проте саме “Робінзон Крузо” у зеленій палітурці подарований мені до Миколая, пам’ятається мені як мій книжковий дебют! А далі пішла підряд вся домашня бібліотека… книжкові магазини…бібліотеки друзів… Через певні проблеми з зором мені не дозволяли читати стільки скільки я хотіла, але тоді мені вміг читати вголос тато, а далі ми це обговорювали. Це було так цікаво і та добре! Більше того, це збільшувало і покращувало комунікацію між мною та батьками і з кожною новою книгою – розширювало мій світогляд.

Минуло багато років. Конкуренцію паперовим книгам складають електронні. Але найбільшою проблемою зменшення читання у сучасному світі є не тип книги, а брак часу для них.</

Кілька днів тому ввечері вимкнули світло. Якийсь ремонт на лінії. І раптом всі вдома (мій чоловік, я&nbsp; та 2-є дітей) відірвалися від телевізорів, гаджетів, рефератів, незавершених листів і.. почали просто говорити. Виявляється було багато того, на що не вистачало часу. А далі, не маючи можливості викінчувати справи в неті, потянулася за електронною книгою. Це був чудовий вечір. Звісно, що за один вечір я не дочитала книгу, тому продовжила наступного коли зі світлом вже все було добре. А далі, нарешті, потягнулася рука і до торбинки принесеною з Форуму видавців….

Не можна відкладати час на читання на відпустку, на потім… І головне не чекати на те, коли вимкнутт світло).