Спорт! Спорт! Спорт!

Вже ретій рік поспіль поняття найбільш продуктивного виду спорту асоціюється у мене з тренуваннями в черевиках Kangoo Jumps

Про переваги Kangoo Jumps я можу говорити довго і нудно, але щоб нікого не навантажувати та для тих, хто ще з ними не знайомий, лаконічно опишу основні переваги.

1. Заняття в черевиках Kangoo Jumps <strong>набагато ефективніші за будь-які фізичні навантаження.

2. Заняття в черевиках Kangoo Jumps <strong>максимально безпечні: спеціальна пружиниста підошва амортизує до 80% навантаження, захищаючи тим самим ваші суглоби і хребет від згубного ударного впливу при зіткненні з землею (особливо при стрибках)

3. Заняття в черевиках Kangoo Jumps – це весело. Тренування в стрибаючих черевиках на 200% підвищує настрій і призводить до стану ейфорії. А також заняття в черевиках Kangoo Jumps запускають метаболізм і нашу лімфатичну систему, яка відповідає за виведення токсинів з організму і наш імунітет.

Тренування в черевиках Kangoo Jumps під силу як досвідченому спортсмену, так і новачку, як п’ятирічній дитині, так і літній людині, вони досить варіативні і можуть використовуватися на будь-якій поверхні, навіть на снігу!

В цілому я дуже рада, що в нашій країні з’явився такий чудовий вид спорту і я опинилася біля його витоків. Всі на Kangoo Jumps!

Я проводжу тренування у спортклубі “МегаДжім” (Харківське шосе, 19) кожен понеділок, середу та п’ятницю о 20:00. Але пам’ятайте, що черевики необхідно бронювати аби вистачило на всіх. Дзвоніть: 067 473 9070.