Кінбурнська коса

Якщо ти лікар, то це зовсім не означає, що ти не можеш поїхати в коротку експедицію на Кінбурнську косу у складі переможців конкурсу коловодних птахів від журналу National Geographic Ukraine (милуного року, коли зголошувався конкурс, видання ще існувало). Так от, моя єгипетська чапля, яку я сфотографувала у зоопарку Загреба минулого літа виграла у номінації \”симпатія соціальних мереж\”. Призом була саме-от поїздка на Кінбург у супроводі людей, які все про це знають, а ще одержимі ідеєю врятувати фауну і флору півострова.

Неймовірно цікаві люди в надзвичайній, навіть дещо екстримальній природі! Рай для фотографів дикої природи, орнітологів та екологів, а також для людей, які цінують тишу та спокій. Бездоганне море, птахи над головою, нескінченні білі піщані пляжі… 

Особлива подяка  Товариству охорони птахів України (ТОП) , яке активно повертає воду в озера, куди риба ходить на нерест. Буде риба – будуть птахи! Все просто, таке-от коло життя. 

Як мінімум зайдіть на сайт товариства, як максимум зайдіть і станьте його членом). А в ідеалі… після того, як ви зробите попередні дії, зберіться та відвідайте Кінбурн!