Спорт, який лікує

Я не втомлююсь повторювати, що фізичні навантаження – це необхідна умова ведення здорового способу життя. Проте не кожен вид спорту можна застосовувати до себе, скажімо після 30-ти, 40 і 50-ти років, тому що к цьому віку у нас як правило накопичений багаж болячок, що не дозволяють нам як в юності скакати без втоми. Як правило, це остеохондроз, болі в суглобах і хребті. У цьому випадку найбільш щадними спортивними напрямками залишаються басейн, йога та пілатес.

Але, чорт забирай, і після 30-40-50 хочеться активних тренувань і гарних навантажень!

Так, саме з цією проблемою я зіткнулася пару років тому, коли через проблеми з хребтом, які дісталися мені від професійного захоплення спортом в юнацтві, я могла хіба що плавати і займатися йогою. Мені пощастило, в Україні з’явився новий для нашої країни вид фітнесу – тренування в черевиках Kangoo Jumps і сьогодні я не просто сама займаюся цим видом спорту, але й треную. Про ефективність тренувань в черевиках Kangoo Jumps та їхні переваги я вже писала. Тому сьогодні я хочу розповісти про те, що Kangoo Jumps не тільки дозволяє швидко прийти в гарну фізичну форму, не навантажуючи при цьому спину та суглоби, але і допомагає відновити наше здоров’я, включаючи деякі хронічні проблеми.

Так, Kangoo Jumps:

Коректують поставу

Хронічні болі в спині, які переслідують сьогодні більшу частину населення, виникають в основному через неправильну поставу. Позбутися, або принаймні полегшити біль допоможуть «стрибаючі» черевики! Завдяки напівкруглій формі своєї підошви черевики Kangoo Jumps не дадуть вам прийняти неправильне положення, адже щоб зберігати баланс в цьому взутті ви автоматично випрямляєтеся.

Коректують положення стопи

У багатьох з нас в тій чи іншій мірі сформовано неправильне положення стопи: пронація (показник: внутрішня частина підошви ваших черевиків зношена сильніше) або супінація (сильніше зношена зовнішня частина). Однак якщо ви не займаєтеся спортом, ці відхилення від норми вас, як правило, турбувати не будуть. Але як тільки ви почнете приділяти більшу увагу фізичним навантаженням, зокрема бігу, аеробіці та іншим активним видам, дані порушення дадуть про себе знати болями в гомілковостопному суглобі, колінах, тазу і попереку, а надалі навіть можуть призвести до відповідних травм. Якщо ж ви займаєтеся прогресивним видом фітнесу – Kangoo Jumps, то супінація і пронація не тільки не будуть вам заважати досягати поставлених фізичних результатів, але й допоможуть повністю зникнути. Пояснення знаходиться в тому, що взуття Kangoo Jumps на 20 см вище звичайного взуття з плоскою підошвою. При приземленні на пружинисту підошву Kangoo Jumps створюється помилкове враження, що ви можете вивернути кісточку. Однак цього звичайно ж не відбувається, ви інстинктивно вирівнюєте положення ноги. Тим самим проблема неправильного положення стопи вирішується сама собою.

Допомагають швидше відновлюватися після травм

При використанні черевиків Kangoo Jumps вам гарантоване швидке повернення до тренувань після різних травм і навіть операцій, адже вони ефективно захищають від ударних навантажень і запобігають повторенню травм. Ось лише кілька медичних підтверджень переваг тренувань в черевиках Kangoo Jumps:

• збагачують наші тканини киснем;

• створюють навантаження без ударної дії, зміцнюючи тим самим зв’язки;

• допомагають знімати запалення і набряки;

• знижують швидкість атрофії м’язів;

• сприяють розщепленню рубцевої тканини;

• сприяють нарощуванню більш сильних і еластичних зв’язок, які в майбутньому зможуть запобігти повтор травми.

Отже я вибрала спорт, який лікує! А ви?

Приходьте на тренування кожен понеділок, середу та п’ятницю о 20:00 в спортклуб «МегаДжім», Харківське шосе, 19.

Можливі тренування за індивідуальним графіком та на вулиці.

Бронювання черевик за тел.: 067 473 9070