Унікальний спорт

Дуже здорово, що здоровий спосіб життя сьогодні стає модним і популярним (вже вибачте за тавтологію). Адже поряд з цим активно розвивається і інфраструктура різних спортивних закладів. Сьогодні в Києві практично в кожному кварталі є свій фітнес-центр. Ну а різноманітність видів фізичних навантажень в цих центрах просто зашкалює. Нам пропонують спортивні секції на будь-який смак: від банальної аеробіки і танців до екзотичного жіночого боксу і флай-йоги.

У виборі спортивної секції на свій смак головне правило – не нашкодь і займайся собі на втіху, адже лише тоді ваші фізичні навантаження носитимуть регулярний характер і приноситимуть максимальну користь.

На жаль, з роками більшість з нас встигають напрацювати собі цілий  букет болячок, через що багато видів спорту стають просто недоступні. Так, після 30-ти навряд чи знайдеш людину, яку хоч би раз не турбувала біль в суглобах і хребті, якій не знайоме поняття остеохондрозу. Все це заважає займатися багатьма активними видами спорту, що дозволяють максимально швидко прийти у форму і підтримувати її на вищому рівні.

Проте фітнес-індустрія активно розвивається, відкриваючи нові унікальні напрями, доступні максимальній кількості людей. Так, світовим трендом в світі фітнеса сьогодні є тренування в пружинистих черевиках  Kangoo Jumps. Цей вид фітнесу широко відомий в Америці і Європі, проте в Україні він лише набирає свої оберти. Сьогодні відвідувати тренування Kangoo Jumps мають можливість жителі Одеси, Рівного, Кривого Рогу,  Дніпропетровська, Харкова, Вінниці, Краснодону, Львову, Золоче і Києва, причому в Києві кількість клубів, де представлений даний сучасний вигляд фітнеса постійно зростає, так що киянам в цьому плані дуже повезло.

У чому ж \”фішка\” занять в черевиках Kangoo Jumps, завдяки якій вони набувають все більше прибічників у всьому світі? В першу чергу, звичайно ж це  переваги для здоров’я черевик Kangoo Jumps. Взуття це схоже на лижний черевик із спеціальною системою пружинних пластин, прикріплених до підошви, яка амортизує зіткнення з твердою поверхнею на 80%. Саме тому медики рекомендують такі тренування для тих, у кого є проблеми з гомілковостопними і колінними суглобам і спиною. При цьому для того, щоб займатися в таких черевиках, від людини не вимагається спеціальної підготовки. Взувши їх, ви відразу ж відчуєте себе комфортно, легко зможете ходити, бігати і навіть стрибати.

У той же час протипоказань для занять у взутті Kangoo Jumps  дуже мало: у пружинистих черевиках не можна займатися лише вагітним жінкам (із-за досить високої інтенсивності виконання стрибків і бігу), а також категорії людей з шийним спонділезом. Всім іншим бажаючим від 5 до 90 років можна відвідувати тренування в черевиках Kangoo Jumps.

Примітно, що ефект схуднення в черевиках Kangoo Jumps набагато вищий, ніж при традиційному фітнесі. По-перше, тренування в черевиках Kangoo Jumps це не лише кардіо, але і силові навантаження, адже вага кожного черевика близько 2 кг. Виконуючи певні вправи можна в найкоротші терміни укріпити мускулатуру і придбати красивий рельєф таких важливих для нас частин тіла, як сідниці і живіт. По-друге, при такому динамічному навантаженні (ви постійно стрибаєте) спалюється на 30% більше калорій, чим при заняттях, наприклад аеробікою або танцями. При цьому навіть після тренування ваш організм продовжує спалювати калорії, тому що заняття в пружинистому взутті Kangoo Jumps покращують рівень метаболізму навіть під час відпочинку. По-третє, заняття в цьому взутті активізують роботу лімфатичної системи, що виводить з організму відходи і токсини. А це безпосередньо пов’язано з схудненням, тому що якщо дозволити токсинам накопичуватися в нашому організмі, то незабаром можна буде виявити на своїх стегнах і сідницях целюліт!

Ну і, звичайно ж, заняття в черевиках Kangoo Jumps покращують витривалість і координацію рухів, формують правильну поставу, укріплюють м’язи стабілізатори, покращують трофік міжхребетних дисків, та і просто утримують прекрасний настрій як під час тренування, так і після його закінчення.

Тому я рекомендую всім старожилам і новачкам спорту хоч би раз в житті спробувати себе на тренуваннях в черевиках Kangoo Jumps – вони прості у використанні, безпечні і корисні як з фізичної, так і з емоційної точки зору. А спробувавши одного дня, ви вже не зможете собі відмовити в задоволенні ще раз політати!

Я провожу тренування кожного понеділка, середи та п’ятниці о 20:00 в спортклубі «МегаДжим», Харківське шосе, 19. Також можливі індивідуальні тренування.

Обов’язково бронюйте черевики, їх кількість обмежена: 067 473 9070, Ольга.