Смартфони-дайвери: які гаджети зовсім не бояться води

Сучасна електроніка обходиться покупцям недешево, тому зі зрозумілих причин кожен покупець намагається продовжити термін життя своєї техніки по максимуму. Одним з найлютіших ворогів електроніки взагалі і смартфонів зокрема є вода, яка, затікаючи в корпус пристрою, здатна моментально вивести його з ладу без можливості відновлення. Чи є смартфони, які мають «вроджений імунітет» до погроз затоплення і абсолютно не бояться води? спробуємо розібратися.

Водонепроникний Iphone Xr Red

Абсолютним лідером з виробництва сучасних, функціональних і зручних у використанні смартфонів з вбудованою функцією захисту від намокання нутрощів пристрою виступають «яблучні» смартфони Iphone. Особливо досягла успіху в цьому питанні нова лінійка Iphone Xr Red, яка має вроджений імунітет до затоплення водою і витримує неймовірної вологості навантаження (як для світу смартфонів і електроніки). Дана модель смартфона здатна витримувати навіть тривалі водні навантаження, пов’язані, наприклад, з зануренням пристрою в воду на тривалий час. Досліди на виробництві показали, що новий Iphone Xr Red продовжує працювати, як ні в чому не бувало, навіть якщо його занурити у воду на глибину 1 метр і залишити там на пів години. За цей час жодної краплі води не проникне всередину корпусу і не порушить функціональний стан гаджета.

Стильний корпус із захистом від води

Крім неймовірної стійкості до вологісних навантажень, нові смартфони лінійки Iphone Xr Red можуть похвалитися стильним дизайном, в якому акцент зроблений на насичену колірну гамму і ергономічні приємні для ока форми. Яскраво червоний корпус смартфонів Iphone Xr Red ідеально підходить для тих, хто любить експресію і самовираження, не звик зливатися з натовпом і завжди сміливо заявляє про себе. Слід також зауважити, що, незважаючи на яскравість і експресивність дизайну, смартфони Iphone Xr Red не позиціонує як жіночі – ці гаджети мають стриманий лаконічний дизайн унісекс, який також відмінно підходить і для чоловіків з хорошим смаком і схильністю до яскравого вираження своєї індивідуальності. Відвідавши сайт Iphone Xr Red, можна дізнатися більше подробиць про новинку, зокрема:

  • про варіанти обсягів вбудованої пам’яті
  • діагоналі екрану і вбудовані функції
  • актуальній ціні і діючі знижки.

Новенький привабливий смартфон Iphone Xr Red стане відмінною покупкою для себе і корисним бажаним подарунком рідним і близьким.