20 хвилин – багато чи мало?

Нещодавно знайшла цікаву інформацію про те, що за 20 хвилин можна витерпіти будь-яку дію. Чи не правда, це гарний спосіб почати щось робити, навіть якщо не дуже хочеться?

Скажіть собі, я буду робити це всього лише 20 хвилин, і все, ура!

Так, наприклад, якщо ти прагнеш ідеальної фігури, візьми за правило щодня по 20 хвилин робити фізичні вправи. За цей час можна встигнути зробити кілька підходів вправ на прес, присідання, віджимання. Чергуй щодня групи м’язів, над якими ти працюєш і за тиждень ти встигнеш навантажити весь свій організм і не один раз.<

А може, тобі лінь готувати смачну і здорову їжу? Відведи всього 20 хвилин в день на приготування, за цей час ти встигнеш зробити зелений смузі, нарізати овочевий салат і зробити овочі на пару ось і весь раціон на день готовий!

І так далі. Подумай, в якому напрямку свого життя у тебе зараз не все йде як треба. Приділи цьому напрямку всього 20 хвилин на день і повір мені, все дуже скоро буде просто відмінно.

Головне в справі 20-ти хвилин це звичайно ж регулярність, плануй такі 20-ти хвилинки у своєму щоденнику і ти їх точно не пропустиш.

До речі, з правилом 20-ти хвилин ти також зможеш освоїти будь-яку здорову звичку. Просто приділяй їй щодня цей час і вже через 21 день будеш виконувати її навіть не замислюючись, на автоматі.

Ще більше цікавого про здоровий спосіб життя шукайте в моєму блозі