Компактний тренажер

Дуже часто самі, здавалося б, тривіальні речі здатні принести більше ефекту, ніж якісь накручені і супер-пупер модні. Я зараз про спортивний тренажер під назвою гумова стрічка.

Так уже склалося, що в одному зі спортзалів, де я проводжу тренування в черевиках Kangoo Jumps, немає зовсім ніякого спортінвентарю. Ну, до цього ми якось справлялися, все новенькі і основного навантаження поки що начебто вистачало. Однак зараз вже хочеться якось видозмінити і трохи збільшити навантаження, зокрема на руки. Тому, замислившись над придбанням спортінвентарю для цієї зони, зупинилася на гумовій стрічці – компактно, легко і відносно недорого.

До речі, хочу порадити цей простий в обігу тренажер всім, хто займається вдома.

Також він відмінно виручить вас в далеких поїздках, тому що поміститься в будь-якій сумці.

Дивовижно, але такий простий обрізок гумової стрічки без ручок здатний встати в одну лінію з гантелями. А деякі провідні тренера світу навіть вважають, що гумова стрічка здатна навантажити тіло в місцях, які зазвичай залишаються практично недоторканими при роботі зі штангою або гантелями. В цілому цей нехитрий «снаряд» здатний збільшити енерговитрати від тренувань і значно поліпшити фігуру. При цьому займатися з ним може хто завгодно, довжина і жорсткість регулюються швидко і просто. І, не дивлячись на свою простоту, гумова стрічка дуже багатофункціональна: з нею можна навантажувати не тільки руки, а ще й спину та ноги.

Ще більше цікавого про здоровий спосіб життя шукайте в моєму блозі