Очищення та нормалізація роботи шлунково-кишкового тракту соняшниковою олією і насінням льону

Основна частина проблем зі здоров’ям пов’язана з зашлакованістю кишечника. Якщо вивести з організму шлаки, паразитів, шкідливі бактерії і токсичні речовини, то імунітет зміцниться, і зникне більшість захворювань. Існує народний засіб нормалізації функціонування всього шлунково-кишкового тракту – очищення кишечника олією. Це засіб не тільки очищає кишечник, але і відновлює його 

Суміш для очищення кишечника

Перемолоти в кавомолці 100 г насіння льону. Отриманий порошок залити 250 мл нерафінованої олії холодного віджиму, перелити у скляну баночку і настоювати протягом 1 тижня, струшуючи 1–2 рази на день.

Процедура очищення кишечника олією і насінням льону

  • Готову суміш, перед вживанням, ретельно перемішати до однорідної маси і пити 3 рази на день по 1 столовій ложці за 1 годину до їжі протягом 10–12 днів. Якщо у вас запалений жовчний міхур, то суміш приймайте тільки під час їжі ! Виражений ефект наступить на 6-й день очищення. У період очищення кишечника даним методом харчуватися можна тільки рибою і рослинною їжею. Категорично забороняється вживання алкоголю, цукру і борошняних виробів. З солодкого можна їсти натуральний мед і свіжі фрукти.
  • Профілактично приймають таку олію на ніч, у склянку кефіру додають столову ложку приготованої, добре збовтаної олії. Профілактика проводиться протягом 2–5 тижнів. Такий метод гарно нормалізує флору шлунково-кишечного тракту, та його ферментативну активність.

Механізм впливу очищення кишечника олією і насінням льону на організм

Нерафінована соняшникова олія є кращим джерелом ненасичених жирних кислот. Вона підвищує концентрацію у крові фосфоліпідів і зводить до мінімуму вміст холестерину у крові. Насіння льону має проносну, протизапальну, обволікаючу, пом’якшувальну, відхаркувальну, очищуючу і розчинюючу дії. Розмелене насіння, довго не переварюючись і розбухаючи, механічно розтягує кишечник, прискорює просування харчової маси і підсилює скорочення кишечника. Також, в оболонці насіння льону міститься алкалоїд лінамарін, що підсилює моторну і секретну функції в шлунково-кишковому тракті. Крім того, розбухаючи, розмелене насіння льону виділяє слиз, що довго утримується на слизових оболонках, тим самим, оберігаючи їх від подразнення шкідливими речовинами.

Отже, можна уявити, що ви обволокли всі дрібні ранки слизом льняного насіння, причому це насіння не тільки закриває ці дрібні виразки від дії різних ферментів, але і лікує запальні процеси. При очищенні кишечника олією ви вводите в організм ненасичені жирні кислоти і блокуєте всі спазми. Після цього їжа, що надходить в організм, проходитиме «як по маслу», а насіння льону в цей час буде стимулювати перистальтику кишечника.

Протипоказання до очищення кишечника олією: жовчнокам’яна хвороба, гепатит, загострений хронічний панкреатит.

Очистивши кишечник олією і насінням льону, ви виведете з організму застояні калові маси і шлаки, зайву рідину, зникнуть всі запальні процеси, а також ви позбудетеся від неприємного запаху тіла і з рота, забудете про втому, головні болі, стреси і багато інших захворювань, пов’язаних із зашлакованістю кишечника.

Очищуйте кишечник олією, і робота вашого шлунково-кишкового тракту нормалізується!