Соціальна активність та відповідальність

У світ дуже багато креативних людей. Вони й самі не до кінця знають та розуміють свої таланти. Для того є конкурси, які організовують люди, які мають великі організаторсьі здібності і знають, як залучити до участі велику кількість талантів. А ще є ті, які додадуть до всього особливого забарвлення, то приурочать цей конкурс цікавій події. І найгловніше… є люди, які потребують уваги до себе і матеріальної допомоги. Тому конкурс не просто та проводиться, а й щоб увагу привернути і доброчинну річ зробити.

Так от і випадку з компанією ;Кока-Кола Україна та Фондом АНТИСНІД. 24 квітня 2015 року в Центрі сучасного мистецтва М17 відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу художніх та дизайнерських робіт Розкажи свою #CokeBottleStory», присвяченого святкуванню 100-річчя культової пляшки Coca-Cola. Митці підготували графічні проекти пов’язані з пляшкою кока-коли. Серед усіх учасників обрали переможців. Їх зображення нанесли на футблоки,  футболки продають на сайт http://fashion-aid.in.ua/ а всі кошти перераховуються на потреби ВІЛ-інфіованих. От такий креативно-відповідальний ланцюжок!

Чудовий проект з чудовими виконавцями! А ще приклад того, що всі без винятку можуть долучитися до доброго!

Напередодні зимових свят усі шукають за подарунками для рідних та близьких. Футболка з унікальним зображенням – це гарно, стильно та дуже відповідально!