Який зв’язок між вином і сексуальним бажанням?

Перебуваючи серед колег, спілкуючись з коханим, з рідними чи просто з друзями, ми не перестаємо замислюватись про причини їхньої поведінки, а, зачасту, і про причини власної поведінки в тих чи інших ситуаціях, з тими чи іншими людьми. Нас завжди будуть цікавити приховані мотиви поведінки людини, а допомогти дізнатися про причини власної поведінки, ситуативних реакцій може допомогти психологічна гра.

Тож давайте спробуємо більше дізнатися, насамперед, про власні емоційні та поведінкові особливості нашої особистості.

Як грати в цю гру? Є вісім підказок для того, щоб зуміти отримати максимально багато прихованої інформації про себе.

По-перше, потрібно говорити (або записувати) перше, що прийде на думку. Не варто довго думати над власним формулюванням – правильних чи неправильних відповідей не існує. Є лише відіповідь).

По-друге, грати краще в компанії. Проговорення відповідей та інтерпретації може розвеселити та принести щире задоволення в колі друзів.

По-третє, не намагайтесь передбачити відповіді. Коли намагатисмя наперед дізнатися прихований зміст запитань – задоволення значно зменшиться, та й відповіді будуть уже не безпосередні, а логічні, а це не завжди цікаво).

По-четверте, намагайтесь бути максимально чесними.

По-п’яте, підготуйтесь: для записів знадобиться ручка або олівець та аркуш паперу чи блокнот.

По-шосте, на варто забігати наеред (читай – не  підглядуй!).

По-сьоме – будьте уважними як до своїх реакцій (тіло, думки, емоції), так і до реакцій своїх друзів.

І, нарешті, по-восьме – дивіться на речі більш широко, не варто сприймати отриману інформацію буквально.

Ну що, готові? Тоді почали!

Де п’ють, там і ллють.

Уявіть, що Ви сидите в вишуканому французькому ресторані і настрій у вас відповідний. Метрдотель вже поставив перед вами пляшку відмінного червоного вина, яке ви продегустували і схвалили, і ви готові підняти келих і виголосити тост на честь коханої людини, яка сидить поруч з Вами.
Однак, піднімаючи келих, ви робите один незручний рух і біла скатертина опиняється залитою вином. Як сильно ви забруднили скатертину? Виберіть відповідний опис із нижчезазначених.

1. Вся скатертина залита вином.

2. На скатертині утворилося кілька великих червоних плям.

3. На скатертину впало лише кілька крапель вина.

4. На щастя, на скатертині залишилась лише одна крихітна плямочка.

Коментар до тесту «Де п’ють, там і л’ють».

Вино та інші алкогольні напої асоціюються з силою сексуального бажання (але не завжди з майстерною реалізацією того ж бажання). Кількість розлитого вина говорить про те, як ви оцінюєте свій сексуальний запал і свою здатність контролювати власні пориви.

1. Вся скатертина залита вином.

Сила вашого лібідо перевищує стовідсоткову позначку в два і більше разів. Про те, добре це чи погано, краще запитати тих, хто досконально вивчив вас з цього боку. Вам же можна порадити прикладати більше зусиль до того, щоб якомога більше вина з ваших особистих запасів потрапляло за призначенням.

2. На скатертині утворилося кілька великих червоних плям.

З вашої відповіді випливає, що ви відчуваєте сильний сексуальний потяг до різних людей. Потяг – це одне, а ось практика – щось зовсім інше. Не дозволяйте своїм бажанням припасти до кожної пляшки, яка зберігається в винному погребі, каламутити ваш розум нетверезим чадом. Справжні знавці вміють насолоджуватися якістю вина, не роблячи жодного ковтка.

3. На скатертину впало лише кілька крапель вина.

Ви виявляєте цілком природну цікавість до цього питання, але знаєте, як приборкати свою сексуальну енергію. Це допомагає вам уникати неприємностей і можливих конфузів. Якщо ви швидко скористаєтеся серветкою, ніхто і не дізнається, що на скатертині утворилося кілька невеликих плям.

4. На щастя, на скатертині залишилася лише одна крихітна плямочка.

Або ви неперевершений майстер по частині усунення помилок мало не на льоту, або вина в вашому келиху було на самому денці. У будь-якому випадку ваш сексуальний запал не може зрівнятися з вашим умінням вести себе за столом.


Підготувала Ольга ПЕРЕПАДА
Керівник Центру практичної психології і соціальної роботи,
відділ освіти, м. Ватутіно;
кандидат психологічних наук,
психолог вищої кваліфікаційної категорії