Жіночі секрети, про які чоловікам варто знати

Чого хочуть жінки? Ми відкриємо 19 секретів стосунків для людей, які коли-небудь задумувались над цим питанням. Вони засновані на вивченні здорових, щасливих пар, а також наших мінливих гендерних ролей.

Дбайливий чоловік – це сексуальний чоловік

Жінки цінують чоловіків з чутливою натурою, особливо тоді, коли вони засмучені (а це, погодьтесь, буває не рідко). Обійміть її і дайте відчути, що ви поруч. Ласка – це надзвичайно потужний засіб для зближення.

Лицарство завжди доречне

Коли справа доходить до романтики, більшість жінок сподівається, що чоловік буде виконувати традиційну чоловічу роль. «Це особливо актуально в період залицяння, – вважає психолог Діана Кіршнер, яка написала кілька книг про кохання. – Ваша дівчина цілком здатна витягнути свій стілець або відкрити собі двері, але якщо ви бачите, що вона зволікає, подумайте про те, що можливо вона чекає, коли ви почнете бути джентльменом».

Ваш стиль одягу під прицілом

Стилі приходять і відходять, але увага чоловіка до його одягу повинна бути постійною. Це надзвичайно важливо для жінки протягом всього періоду ваших стосунків. «Ви повинні з’ясувати, чи існує стиль одягу, який їй особливо подобається, – говорить Кіршнер. – Якщо вона обожнює чоловіків у вузьких джинсах – ви маєте носити вузькі джинси».=)

Додайте в свій гардероб червоного кольору

Ця порада виходить не від жінок, а від результатів тестування, проведеного психологами, які оцінювали підсвідомі бажання жінок. Дослідження показало, що червоний колір робить чоловіків більш сильними, привабливими і сексуально бажаними для жінок. Але є один нюанс: червоний не робить хлопців в очах жінок цікавішими або добрішими. Це вже залежить лише від вас.

Не ховайте свої недоліки

«Ніщо не може завоювати серце жінки ефективніше, ніж хороша людина, яка прагне бути ще кращою, – каже гуру по любові Кіршнер. – Жінки люблять людей, які прагнуть особистісного зростання, які є вдумливими і чутливими». Вашій коханій подобається, що ви можете визнавати власні недоліки, наприклад, регулярно похмурий настрій після роботи, але ще більше те, що ви робите зусилля, щоб цього недоліку позбутися заради неї..

Не намагайтеся виправити її світ

Коли її щось турбує, інколи вона хоче, щоб ви просто її вислухали, а не давали поради. «Чоловіки відчувають необхідність знаходити вирішення проблеми, адже вони більше орієнтовані на конкретні рішення, – каже Кіршнер. – Але інколи вам варто просто вислухати вашу супутницю, не наполягаючи на вирішенні проблеми».

Кивків не досить

«Те, що ви її слухаєте, неймовірно важливо, але вона також хоче бути впевненою, що вона почута. Коли вона робить паузу в своїй розповіді, вона дає вам натяк, що хоче почути вашу думку і співчуття, – говорить Кіршнер. – Якщо вона говорить вам, що засмучена, тому що її бос дав їй важке завдання, вона хоче почути, як ви говорите слова, які її втішать. Але пам’ятайте, що вам варто боротися з бажанням пропонувати вирішення проблеми.

Третє побачення не є автоматичним пропуском у її спальню

Правило третього побачення вже стало міською легендою. Але пам’ятайте, що зазвичай жінки не запрограмовані на певні терміни щодо того, коли вони мають запрошувати потенційного партнера в спальню. Деякі жінки хочуть дізнатися про вас більше, і ви не можете їх в цьому звинувачувати. А психологи вважають, що перед сексом вам варто зачекати принаймні два місяці.

Зрозумійте її, і зачекайте, якщо їй це необхідно

Хлопці часто хочуть знайти якнайшвидший маршрут до ліжка. Але багатьом жінкам цей варіант не підходить. «Жінки хочуть сексу, але шлях до нього бачать по-іншому, – говорить Кіршнер, психолог. – Вони хочуть відчувати себе пов’язаними з вами і розуміють, що для цього необхідний час».

Безпечний секс

Це те, що потрібно вам обом, але психологи зазначають, що жінки цінують цей факт і відчувають себе більш захищеними, коли хлопець турбується про своє здоровя.

Дізнайтеся, що їй подобається в ліжку

Запитайте її, що вона любить, але не забувайте про тактовність. Також, не забудьте запитати про те, що вона хотіла б спробувати в перспективі. Кіршнер радить використовувати шаблон: «Мені було б дуже приємно, якби ти…».

Її теж хвилює, наскільки хороший у вас секс

Коли ви провели ніч разом, але вона була не занадто вдалою, вона теж почуває себе погано. Вона може турбуватися, що вона більше не збуджує вас, і їй необхідна впевненість у тому, що це не так. Вона захоче поговорити про те, що відбувається, особливо якщо це постійна проблема. «Це делікатна тема для вас обох, – говорить Кіршнер, – але говорити про це необхідно».

Повторюйте її жести

Пам’ятаєте приказку: «Імітація є найвищою формою лестощів»? Жінки часто передають свої почуття, відображаючи ваші рухи. Вона може замовити їжу, таку ж, яку любите ви, носити ваш улюблений колір, посміхатися або схрещувати руки саме так, як це робите ви. Повторюючи її рухи і дії, ви дасте їй на підсвідомому рівні сигнал, що вона важлива для вас.

Дозвольте їй вкрасти ваш улюблений светр

Спати в вашій футболці або піти на роботу, одягнувши вашу сорочку? Так, так і ще раз так. Дослідники довели, що запах коханого здійснює розслабляючий ефект на жінок.

Говори, знову і знову

Жінки люблять чути, що вони добре виглядають. Коли вона одягнула нове сексуальне плаття, скажіть, наскільки вона вражаюча і розкішна, перш ніж вона вам натякне на необхідність цих слів. Якщо ж вона виглядає особливо привабливо, зробивши нову стрижку – нехай вона обовязково дізнається про це.

Не бійтеся говорити про відносини

Коли ваша жінка хоче говорити про відносини, це не означає, що ви зробили щось неправильно (ну, це не обов’язково). Кіршнер каже, що багато жінок люблять говорити про «стан відносин» – про те, що відбувається, або те, що відбувається не так. Це нейовірно корисно. Чесна, відверта розмова може зробити вас ближчими одне до одного.

Подивіться вашій коханій в очі

Ви можете відчувати себе більш комфортно, сидячи пліч-о-пліч, але багато жінок вважають, що найкращими моментами є ті, в яких присутній зоровий контакт. Кіршнер зазначає, що жінки віддають перевагу чоловікам, які дивляться їм в очі під час розмови. І, до речі, зоровий контакт під час сексу може поглибити відносини і поза спальнею.

Не забувайте про романтику

Романтика – це те, що їй необхідно, незважаючи на те, скільки часу ви вже провели разом. Квіти, романтична вечеря, вірші про кохання (і байдуже на те, що вони не ваші) – це шлях розпалити її почуття. Може звучати банально, але Кіршнер наполягає на тому, що більшість жінок цінують такі прості романтичні жести, і часто показують свою вдячність після того, як ви залишитеся наодинці.

Джерело: http://www.webmd.com/