Дієта “Тонка Талія” від Софі Марсо

Французька дієта Тонка талія спершу була опублікована у відомому французькому журналі. Про цю дієту виданню розповіла знаменита французька акторка Софі Марсо. 

Назву дієті Тонка талія придумала сама Софі, оскільки від такої дієти талія у акторки дійсно дуже тонка і витончена! Давайте розглянемо меню цієї чудової дієти і спробуємо розібратися, як саме вона допомагає кіно-діві так швидко і ефективно худнути.

Меню Дієти Тонка Талія від Софі Марсо:
День перший.

Сніданок: 1 горнятко чорного чаю без цукру з молоком, 1 круасан (або 1 звичайна булочка).

Обід: 1 тарілка вареного рису, 1 яблуко, 1 чашка зеленого чаю без цукру.

Вечеря: 100 гр. риби малосоленої (тушкованої, вареної або запеченої), листя салату в будь-якій кількості, 1 свіжий помідор.

День другий.

Сніданок: 1 склянка апельсинового соку, 3 зернових хлібця.

Обід: 1 тарілка будь-якого овочевого супу, 100 гр. відвареної курятини.

Вечеря: 3 будь-яких свіжих овоча, 1 склянка мінеральної води без газу.

День Третій.

Сніданок: 2 склянки йогурту, 1 стакан теплого молока.

Обід: 3 відварені картоплини в мундирі, 100 гр. відвареної яловичини.

Вечеря: 2 будь-яких свіжих фрукта, 1 чашка чорного чаю без цукру.

День Четвертий.

Сніданок: 50 гр. сиру пармезан, 1 тарілка вівсяних пластівців, залитих окропом.

Обід: 3 свіжих огірка, 1 склянка томатного соку.

Вечеря: 1 тарілка натертої сирої моркви, 1 склянка мінеральної води без газу.

День П’ятий.

Сніданок: Яєчня з 3-ох яєць, 1 горнятко чорного чаю без цукру.

Обід: 1 тарілка відвареної броколі, 1 склянка чистої води.

Вечеря: 100 гр. відвареного курячого філе, 1 склянка фруктового соку.

День Шостий.

Сніданок: 3 будь-яких свіжих фрукта, 1 горнятко зеленого чаю без цукру.

Обід: 1 тарілка салату з 3-ох овочів на ваш вибір.

Вечеря: 2 яблука, 1 склянка чистої води з 1 чайною ложкою лимонного соку.

День Сьомий.

Вільний день. У цей день Ви можете вибрати меню будь-якого з шести попередніх днів.

Софі Марсо стверджує: якщо провести всього тиждень на цій дієті, то цілий місяць після того можна харчуватися так, як вам забажається! Дивлячись на струнку фігуру акторки в це легко повірити. Всім відома її нелюбов до спорту, тому своєї ідеальною фігурою француженка зобов’язана саме систематичному проведенню дієт.

За тиждень на Дієті Тонка Талія Софі худне приблизно на 5-6 кілограмів, і це, звичайно, прекрасний результат. На наш погляд, людина з вагою в 60-65 кілограмів зможе схуднути на даній дієті на 7-8 кілограмів за тиждень. При цьому не буде набору ваги після відмови від дієти. Тобто в наступні 10-14 днів після дієти Ви не наберете ті зайві кілограми, яких щойно позбулися. А це, – дуже важлива риса для будь-якої ефективної дієти.

Легко зауважити, що меню дієти відповідає всім правилам збалансованого і правильного харчування. У меню присутні і риба, і м’ясо, і фрукти з овочами … Є, вкрай важливі у будь-якому раціоні, молочні та кисло-молочні продукти. З такою дієтою можна не хвилюватися за своє здоров’я, і застосовувати її так часто і з такою тривалістю, з якою Ви цього захочете. Також, з точки зору медицини, дієти, що залишають за Вами право вибору фруктів і овочів, є найбільш безпечними для здоров’я.

Правильне харчування, спрямоване на зниження ваги, повинно бути багате на вітаміни і мінерали, які містяться в різних продуктах. І саме такою є дієта Тонка талія – раціон якої вельми різноманітний: риба, морепродукти, овочі, фруктами … На такій дієті можна просидіти і не день, і не два.  Також дієта Тонк талія дотримується принципу вдалого для схуднення відношення БілківЖирівВуглеводів: 40% білків, 50% вуглеводів, і лише 10% з жирів. Все-таки зірки знають, що вибирають.

Вдалого вам схуднення і тонкої талії!