Сайти для вивчення англійської мови для дітей: 5 найцікавіших

Вивчення іноземної мови – досить актуальне питання для сучасного світу. Створено безліч шкіл, аудіо- та відеоуроків, різних платформ, які допомагають в цій нелегкій справі.

У цій статті ми розберемо 5 сайтів, які є найцікавішими і захоплять в процес навчання.

BistroKidz

Для вивчення англійської мови дитиною, це найкращий сайт. Матеріали представлені у вигляді ігор, які так подобаються дітям. Тут буде і пізнавально, і корисно, і весело.

Такий тип занять розвиває пам’ять, мислення і уважність. Кожен урок виглядає як повноцінна програма.

За такою методикою вивчення ваша дитина із задоволенням захоче займатися, і це буде проходити легко і цікаво! Ця програма підійде навіть для самих маленьких діточок.

Englex

Цінність цієї платформи полягає в тому, що тут використовують кілька джерел-сайтів, що дає вам можливість познайомитеся з різними способами і методиками вивчення англійської мови.

Частина джерел мають відео- і аудіоуроки, що дуже сильно спрощує процес навчання. Цей ресурс пасуватиме як дорослій людині, так і дитині!

Childrens’ Books Online

На цьому сайті розміщено велику кількість корисних книг англійською мовою, за допомогою яких ви можете досягнути досить високого рівня володіння мовою. Тут представлені абетка, вірші, веселі пісеньки, різні вправи, яскраві картинки і розмальовки.

Також можна відзначити, що на платформі є аудіо книжки. Дитина може розглядати малюнки, і в той же час слухати, що дуже важливо для засвоєння іноземної мови.

Fun English Games

Веселі ігри для дітей англійською мовою! Ця платформа буде корисною студентам і викладачам, які навчають англійській мові. Можна запозичити цікаві ідеї для уроків – теми,  різні вправи, ігри, кросворди і багато іншого.

Cambridge English

На цій інтернет-платформі розміщено безліч матеріалів, які можна завантажити на смартфон або планшет.

Тепер ви можете змінити свою думку, щодо вивчення англійської мови за допомогою он-лайн ресурсів – все дуже просто, цікаво, доступно в будь який зручний для вас час. Іноземну мову можна вивчити, приклавши зовсім невеликі зусилля.

Найголовніше не змушувати дитину вивчати, а робити це в ігровій формі. Бажаємо успіхів!