Що робити коли твій хлопець тобі зраджує?

Зрада, звісно ж нелегке випробування, особливо для слабшої полови людства. 

Вона вибиває з колії, робить стосунки  важкими, натягнутими і часто драматичними. Зраду важко пережити, адже вона зачепає самолюбство,  перекреслює довіру, та й суттєво підриває впевненість у собі.  У багатьох виникає закомплексованість, а й для декого навіть життя починає втрачати сенс.

 Тобі зраджує твій хлопець. Що робити?

 Ми вирішили дізнатися у психолога Ксенії Кірієнко, що вона думає з  цього приводу.

 – Для багатьох жінок саме зрада відкриває очі на проблеми, які як виявляється були  завжди, але через рожеві окуляри їх не було помітно, дає поштовх йти далі по  життю і навіть вдосконалюватися.

 Фізична зрада, як правило є маніфестом накопичених проблем між парою. Зрада показує, що партнери переживають кризовий період у відносинах. Якщо люди дорожать своїми взаєминами, цінують один одного, розуміють обоє чого насправді вони хочуть, то зрада може послужити виходом на новий рівень стосунків. Якщо ж зрада є приводом показати своє справжнє ставлення партнера за допомогою помітних і виразних дій, виглядає як спосіб розірвати зв’язок, то скоріш за все правильним рішенням буде поставити жирну крапку у таких стосунках.

Мабуть, найважливіша рекомендація у таких випадках – це не фантазувати про те, що сталося, не накручувати себе до знемоги, а для початку, поговорити про це один з одним, яких би зусиль це не вартувало. Бажано розмовляти тоді, коли сильні емоції трішки вгамувалися, коли  емоційний стан став відносно спокійним.    
І завжди важливо пам’ятати, що людям властиво помилятися! 

Дізнавалася Любов Гоцуляк

спеціально для “Живи Активно”