Смарт прилади від компанії АGU – втілення мрій молодих батьків

На початку літа, 8 червня 2019 року в Києві відбувся фестиваль «Живи активно». Новим партнером заходу виступила інноваційна техніка від швейцарського бренду АGU.  Багато сучасних прогресивних батьків у всьому світі, які ведуть активний спосіб життя, енергійні, динамічні та цінують свій час, вже придбали та оцінили інноваційні прилади компанії. Відтепер смарт лінійка доступна і для українських сімей. Замовити смарт прилади можна на сайті компанії, де кожен може знайти детальну інформацію про всі продукти АGU.

Місією компанії АGU, або повна назва «Advanced Growing Up», є спрощення побуту та зменшення часу, який молоді батьки вкладають в повсякденну рутину, для того щоб забезпечити максимально комфортні умови для дітей. Компанія АGU пропонує своїм клієнтам широку лінійку ергономічних, практичних, інтуїтивно зрозумілих і простих у використанні товарів. Завдяки мобільному додатку керувати приладами дуже зручно.  Смарт-прилади компанії АGU стануть надійними помічниками для батьків з перших днів життя немовляти. З їх допомогою дбати про здоров’я крихітки стає набагато простіше. Всі смарт прилади АGU розділяють на чотири категорії «здоров’я», «харчування», «комфорт» і «безпека». Використовувати їх можна як для новонароджених малюків так і для дітей старшого віку.

Електронні термометри швейцарського бренду АGU

Вони поєднують в собі високу точність вимірювань разом з безпечним використанням та ергономічним дизайном. При цьому контролювати температуру тіла дитини та слідкувати за динамікою вимірювань можна безпосередньо у смартфоні. Завдяки смарт індикатору AGU Skinny для виміру температури немає потреби турбувати дитину, бо він спрацьовує дистанційно в цілодобовому режимі, що дуже зручно. Для контролю температури тіла малюка прилад необхідно надійно прикріпити до тіла за допомогою спеціальної наліпки, що не створює ніякого дискомфорту для дитини. Вимір температури відбувається через кожні 4 секунди, а вся історія показників зберігається у додатку, що дуже зручно.

Процесор для приготування страв для дітей Octopy швейцарського бренду AGU

Це поєднання 5 дуже важливих функцій для молодих батьків:

  1. готує на пару у двох режимах
  2. стерилізує
  3. блендерить у двох режимах
  4. підігріває дитяче харчування
  5. підтримує температуру

Завдяки такому процесору приготувати здорову і смачну дитячу їжу стає значно простіше.

Багатофункціональний електрочайник AGU Bubbly

допомагає батькам готувати їжу для дитини.  За його допомогою можна не лише кип’ятити воду, а й підігрівати її до необхідної температури, точність при цьому складає до 1C°, після чого підтримувати її на цьому рівні.  Батьки, діти яких знаходяться на штучному вигодуванні, високо оцінять можливість стерилізації пляшечок, а також підігріву молочної суміші та води для дитячого харчування в заданий для цього час. Приготування йогурту чи страви на пару за допомогою надійного помічника AGU Bubbly приносить задоволення.

Смарт машина для приготування дитячої суміші AGU Happi Shaker

Це незамінний помічник для молодих батьків при штучному вигодовуванні немовляти. Лише 4-25 секунд необхідно для приготування суміші потрібної температури, консистенції та в необхідній кількості. Керувати приладом можна як вручну, так і за допомогою додатка АGU. Смарт машина може автоматично визначити всі параметри для приготування суміші, для цього необхідно просканувати штрих-код на упакуванні дитячого харчування.

Смарт ваги для новонароджених AGU Wally

Лише за одне вимірювання, визначають зріст і вагу малюка. Керувати приладом можна як вручну, так і використовуючи додаток. Збереження всіх даних та історії вимірювань дозволяє якісно проаналізувати динаміку змін показників.

Цифровий термометр для ванни AGU Froggy

Допомагає батькам якісно контролювати температуру води в процесі купання малюка. Колірні та цифрові сигнали відстежують зміни температури через кожні 30 секунд. Після того, як термометр витягують із води він автоматично відключається. Зовні термометр нагадує жабеня, то ж дітки його сприймають як іграшку. За допомогою термометра зручно вивчати з малюком кольори.

Назальний аспіратор Penguin швейцарського бренду AGU

Призначений для комфортного та абсолютно безпечного очищення носика у немовлят у різних умовах. Дизайн пристрою у вигляді пінгвіна і 12 мелодій в пам’яті приладу, дозволяють зацікавити та відволікти малюка під час очищення носика. В процесі сну дитини є можливість вимкнути звук пристрою, для того, щоб її не розбудити. Завдяки зручним і м’яким насадкам різної довжини аспіратора, процедура очищення носа стає максимально комфортною і безпечною.

Інноваційна смарт лампа AGU Sunny

Являє собою повністю керовану систему освітлення. Імітуючи схід, яскравий день і захід, смарт пристрій створює оптимальні умови для легкого і спокійного пробудження та засинання дітей і дорослих. Відсутність ультрафіолетових променів робить лампу безпечною у використанні. Керувати лампою дуже зручно за допомогою мобільного додатку AGU. Дизайн лампи у вигляді сонечка високо оцінять діти та дорослі, і він органічно вписується в будь-який інтер’єр кімнати.

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ