Чому варто звернутися в Клініку професора Феськова

лікування безпліддя

Питання, пов’язані з лікуванням безпліддя, ЕКЗ, веденням вагітності та суміжними темами, нерідко викликають труднощі. Складно знайти слушного лікаря, хорошу клініку, адекватні ціни, а також домогтися того, щоб поставлені завдання вирішувалися на професійному рівні.

Багатьом жінкам, чоловікам і парам доводиться обійти кілька лікарень, перш ніж вони наблизяться до потрібної планки обслуговування. Якщо перед вами стоїть одне з перерахованих питань, на території України працює клініка, якій можна довіритися.

Місце, про яке йде мова — Центр Професора Феськова – точніше, це невелика мережа, тому що центри є в Києві та Харкові.

Чим займається клініка

У центрі можна перевіритися на різні жіночі та чоловічі захворювання – якісна діагностика дозволяє поставити точний діагноз, якщо є проблема.

Консультації можливі у таких фахівців:

  • гінеколог,
  • мамолог,
  • уролог,
  • андролог,
  • терапевт і т. д.

Лікарям допомагають кваліфіковані медсестри та інші працівники клініки – відбір в команду ведеться ретельний.

Разом з діагностикою в центрі проводяться операції з усунення різних патологій, підготовка до ЕКЗ, безпосередньо саме екстракорпоральне запліднення. На базі центрів реалізується кілька програм, тому для кожної пари буде підібрано оптимальне, найбільш безпечне та ефективне рішення.

При проведенні ЕКЗ дотримуються суворі міжнародні стандарти. А власний кріобанк дозволяє зберігати матеріали клієнтів, забезпечуючи їх захист від будь-яких негативних факторів і форс-мажорів.

Генетична діагностика до імплантації

Популярна послуга клініки – це проведення додаткової діагностики ембріона до його імплантації. Дослідження дозволяє визначити, чи немає у майбутньої дитини аномалій, які в майбутньому можуть відбитися на його здоров’я або розвитку. В окремих випадках при медичних показаннях можливий вибір статі ембріона.

Особливий підхід до кожного клієнта

Клініка працює на результат кожного, хто звернувся за допомогою. Це означає, що немає випадків, які не вивчалися б докторами ретельно – з цієї причини щотижня проводиться консиліум лікарів. Всі ситуації обговорюються колективно, ніколи за пацієнта не несе відповідальність єдиний лікар – і такий підхід значно підвищує ефективність роботи.

Клініка професора Феськова – центр, завдяки якому на світ з’явилося безліч малюків, а люди, котрі вже втратили надію, все-таки стали щасливими батьками.

Ліцензія АЕ №282411 від 13.02.2014 р.