Як відчути весну кожною клітиною

Щороку нам випадає унікальний шанс оновити душу і тіло. Він має назву – весна! Вже зовсім скоро вдасться звільнитися від обтяжливого теплого одягу, на зміну зимовим чоботам прийдуть легкі кеди, і на серці стане так само легко і радісно. Налаштовуємося на позитив… у цьому вам допоможуть три наступні речі. 

  • Усі ми стомилися після виснажливої зими з її морозами, апатією та відсутністю бажання вилазити з ліжка, а тому – заслужили на гідний відпочинок. Чому б не влаштувати вечірку з нагоди початку весни? Якщо ні, можна піти на процедури до косметолога, а чи просто провести день в родинному колі з веселими іграми, історіями та морозивом (адже взимку ми про нього і не згадуємо)… Головне, провести своєрідний «ритуал» переходу із зими до весни, і нехай він символізує початок чогось нового й особливого! 
  • Станьте частинкою природи! Весна розкриває нас справжніх, дає можливість вивільнитися тій енергії, яку ми так часто подавляємо. Розслабтеся, слухайте свої внутрішні пориви, дайте можливість природі зробити вас досконалішими. Адже давно не секрет, що з появою першого тепла жінки стають чарівнішими, а чоловіки привабливішими.
  • Пообіцяйте собі, що весна 2017 буде особливою! І повірте в це усім серцем. Якщо до цього ви не почувалися щасливими, з’ясуйте й чому причина: не вистачає другої половинки, не подобається робота, мрієте про переїзд? Дійте! Весна – найсприятливіший час для будь-яких, навіть найсміливіших, експериментів та змін. Зробіть те, на що давно не зважувалися, повірте у себе і ризикніть. Нехай ця весна запам’ятається вам назавжди!