Профілактика осінньої депресії

 

 

Осінь… у багатьох людей ця пора року асоціюється з сирістю, похолоданням та дощами. Психоемоційний стан погіршується: постійне відчуття втоми та зниження працездатності. Одним словом наступає осіння депресія. Це не вигадка і не виправдання поганому настрою. Всесвітня організація охорони здоров’я попереджає, що з цією проблемою зіштовхується кожен п’ятий житель планети Земля. У Живи Активно є свої секрети як попередити виникнення осінньої депресії.

ТОП-5 порад, як не піддатися осінній хандрі

1. Піти навчатися. За вікном вересень і час сідати за парту: в університеті, на мовних курсах чи майстер класах з  акторського мистецтва. Неважливо, як удосконалюватись, головне пірнути з головою у вир нових знань. Адже, чим більше знаєш, тим більше можеш.

2. Вживати в своєму раціоні сезонні овочі та фрукти. Пора збирати врожай і запасати організм вітамінами на зиму. Яблука, помідори, диня, сливи, виноград, груша – смачний світлофор на вашому столі.

3. Покуштувати кавуново – м’ятний щербет. Класичний кавун у новому виконанні: заморожена м’якоть  + м’ята + лайм = освіжаюче морозиво (або іншими словами, щербет). Смачний та освіжаючий десерт без шкоди для фігури.  

4. Нові враження. Пообіцяйте собі, що кожний тиждень буде приносити щось нове у ваше життя: подорож у незнайоме місто, або зміна іміджу. 

5. Завершуйте вечір у приємній компанії: вечіркою у колі друзів або за переглядом хорошого фільму.